Startskamler

Markedets bedste kvalitet indenfor startskamler er uden tvivl en glasfiber skammel, og vi er stolte af at kunne præsentere et stort sortiment af startskamler, med og uden elektronisk tyvstartsfunktion.

Vi arbejder med forskellige typer af startskamler og er derfor leveringsdygtige indenfor de flestes behov. Uanset om I skal bruge skamlerne til konkurrencer, hvor trackstart og elektronisk tyvstart efterhånden er et krav eller til en skolesvømmehal, hvor skamlerne er morskab for børnene, så kan vi levere. Vi har glasfiber og stålskamler indenfor alle prisklasser og har derfor utvivlsomt også en startskammel der passer netop jeres hal.

Vi garanterer altid, at FINA krav overholdes ved konkurrencebassiner

Produktoversigt

Omega OSB11 startskammel

Omega OSB11 startskamlen blev lanceret under De Olympiske Lege i London 2012.

Skamlen er produceret i glasfiber samt AISI316L, og er en flot og robust startskammel.

Skamlen er udstyret med trackstart og valgfri ”relay break detection” også kendt som ”sladderhanken” eller ”tyvstartsfunktionen”, som registrerer en eventuel tyvstart i svømmerens afsæt.

Ved køb af Omega startskamler medfølger altid montage skabelon samt komplet montagekit.

Omega OSB14 startskammel

Omega OSB14 startskamlen er en flot, sporty startskammel.

Skamlen er produceret i glasfiber samt håndtaget i AISI316L

Skamlen egner sig godt til svømmehaller med minimal plads til montering, da den ikke kræver mere end 37cm at blive monteret på. Skamlen er udstyret med trackstart og valgfri ”relay break detection” også kendt som ”sladderhanken” eller ”tyvstartsfunktionen”, som registrere en eventuel tyvstart i svømmerens afsæt.

Ved køb af Omega startskamler medfølger altid montage skabelon samt komplet montagekit.

Omega OSB12 startplatform

Omega OSB12 er en revolutionerende startplatform som gør det muligt for svømmehaller at beholde deres eksisterende sokkel, men alligevel få en professionel platform med trackstart og elektronisk tyvstart. Omega OSB12 kan monteres eller tilpasses næsten alle svømmehallers eksisterende startskamler, men det kræver grundig vejledning og gennemgang af eksisterende sokler inden udførsel.

Tillægsprodukt: Holder til Trykknapper

En smart, ny opfindelse er på markedet. Nu er det slut med at lade trykknapperne flyde på det våde gulv under konkurrencer. Med denne nye, smarte holder til trykknapper kan de sidde solidt og godt fast på enhver Omega Startskammel når de ikke anvendes under konkurrence.

Zetaform startskammel

Startskammel af høj kvalitet, produceret i glasfiber. ZETAForm er en unik startskammel, som er specielt designet af JS FormByg i Haderslev i samarbejde med TopSport Danmark. Skamlen er udviklet med det formål at svømmehaller, med ønsket om en glasfiber skammel, uden behov for elektronisk tyvstart funktion, her får en flot, prisbevidst glasfiber skammel med trackstart. Skamlen kan produceres efter flere mål, hvilket gør det muligt for flere svømmehaller at installere en glasfiber skammel og gå væk fra de traditionelle stålskamler.

ZETA og FIAMME startskammel

Vores startskamler model ZETA & FIAMME er vores eneste startskamler som er produceret i stål. Til gengæld er det den absolut bedste kvalitet, AISI316L. Skamlen har ikke mulighed for elektronisk tyvstart, men kommer med aftagelig trackstart og vi har mulighed for at justere dens højde så den passer til svømmehallens mål.. Disse skammel er er allerede taget rigtig godt imod i flere haller i Danmark.

Zeta Startplatform

Zeta startplatform er ligesom Omega OSB12 en rigtig god platform som gør det muligt for svømmehaller at beholde deres eksisterende sokkel, men alligevel få en professionel platform med trackstart til en rigtig god pris.  Platformen kan monteres eller tilpasses næsten alle svømmehallers eksisterende startskamler, men det kræver grundig vejledning og gennemgang af eksisterende sokler inden udførsel. Platformen kommer både med og uden håndtag og kan også vælges i sort.

Udvalgte referencer

Behov for andet udstyr til svømmehallen

TIDSTAGNING

VIDEOTAVLER

Har I brug for sparring omkring jeres løsning?

I kan få uforpligtende rådgivning, uanset hvor i processen I står – om behov og ambitioner eller konkrete produkter og løsninger. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer videre.