Videotavler

De perfekte rammer for publikum og tilskuere

En videotavle i sportshallen skaber en stærkere oplevelse for idrætsudøvere og tilskuere. Hos os kan du få videotavler til både almindelige indendørs sports- eller multihaller, til udendørs brug og til hårde miljøer, som svømme- og skøjtehaller.

Vores fokus er, at I skal have et brugervenligt system, så jeres frivillige forældre og trænere kan anvende det. Samtidig skal det levere samme informationer som i de store arenaer. Vores tavler danskproducerede, så al kommunikation går smertefrit, og vi prioriterer gode informationssystemer og videoteknologi. Alle vores tavler er CE-mærkede & EMC-godkendt.

Vi laver en samlet løsning, hvor alle dele spiller perfekt sammen. 

Videotavler til svømmehallen

Videotavle 2m2

Vores videotavle på 2m2 passer perfekt til mindre svømmehaller med få baner og 25meters bassin.

Skærmen monteres bedst på væggen med fæstning øverst i tavlen. Under en svømmekonkurrence kan tavlen vise baner, placering, navn, tid og mellemtid.

Når der ikke afholdes konkurrencer kan tavlen fungere som en informationstavle med reklamer og svømmehalsinformationer.

Videotavle 7m2

Udover de samme muligheder som vores tavle på 2m2, giver denne tavle en god mulighed for at vise video grundet dens højere opløsning. Under en konkurrence vil videotavlen foruden information om bane, placering, tider mm. også vise livesendinger samt video i form af reklamer og sponsorer.

Størrelsen på tavlen er optimal for et 25 meters bassin, men er også tilstrækkelig stor til at kunne vise tydelige resultater ved et 50meters bassin.

Skærmen monteres bedst hængende fra taget med elektriske kædemotorer eller på en indbygget hylde.

Videotavle 11,25m2

Vores videotavle på 11,25m2 giver samme fine muligheder som videotavlen på 7m2.

Denne skærm monteres bedst på samme måde som tavlen på 7m2, med elektriske kædemotorer eller på en eksissterende hylde.

Skærmen her har en højere kvardratmeter pris end tavlerne på 7 og 15m2 og man vil derfor hovedsageligt vælge denne, om man ikke får plads til 15m2 og 7m2 bliver for småt.

Videotavle 15m2

En videotavle på 15m2 passer sig bedst til de størrer svømmehaller, hvor man vil kunne vise reklamer og resultater, men også video i høj kvalitet.

For optimal montering skal denne tavle monteres hængende fra taget med hjælp fra elektriske kædemotorer. Tavlen kommer under en konkurrence til at kunne en professionel grafik med både livegrafik og resultatvisning.

Vi anbefaler denne tavle i svømmehaller, hvor man afholder større konkurrencer som DM og NM.

Videotavler til atletik

Storskærme

Sammen med vores samarbejdspartnere er vi eksperter inden for video- & resultattavler til sport & idræt, og vi har flere gode referencer.

Vores skærme kan hænges, bygges på en væg eller hylde. Vores store skærme til atletik er altid tilpasset arenaens muligheder og betingelser. Skærmene leveres komplet med installations- og kontrolsystem og er af højeste kvalitet.

De er altid EMC og CE-mærket for den højeste kvalitet. De fås med op til 5 års garanti, og vi har altid en garanti på stedet, hvilket betyder, at vi er ansvarlige for at alt går rigtigt.

Displays til indersiden

Vores displays til indersiden findes både i indendørs og udendørs version. De er blevet brugt i store konkurrencer som det svenske mesterskab og Nordenkampen og leveres komplet med kontrolsystemer, forbundet til Antelope Athletics Software via netværk.

I sit enkleste design er de enkeltsidede til indendørs, men er også tilgængelige som triangles eller V til udendørs brug. De bruges enten til rulletid med omgangsinformation fra ATU-X eller som resultattavle for en bestemt teknikgren.

Mellem de forskellige atletikkonkurrencer kan de selvfølgelig håndtere reklame, vise klokken mm.  De er ligesom vores andre tavler EMC og CE mærket for den højest mulige kvalitet.

Sport In The Box2

Sport In The Box 2 er et kraftfuldt playout- og sportssystem, der giver brugerne mulighed for at oprette engagerende live-materiale og afspille det på LED-videoskærme, TV-systemer og produktioner eller som en webcast.

Systemet håndterer afspilning af billeder og videofiler, live videokilder, genkørsler og grafik. Både som et komplet billede eller overlay-grafik til en produktion til tv eller stream. Med sin kraftfulde grafikmotor kan Sport In The Box spille næsten ethvert format og opløsning. Det betyder, at det kan tilpasses til LED-skærme, hvilket gør systemet til det oplagte valg for både små og store klubber og arenaer. Sport In The Box håndterer flere live kilder med SDI, HDMI eller NDI, og output kan have enhver størrelse og opløsning, der passer til brugeren.

Sport In The Box understøtter mange sportsgrene og har forskellige grænseflader afhængigt af den valgte sport. Til holdsport som fodbold, ishockey, håndbold og mere er der en grænseflade, hvor hold vælges og styres. Hvert hold med logo, spillernavn, nummerbilleder, position og ekstra information kan indtastes. Sammen med Livedata fra en kampkonsol eller et internt ur kan systemet vise spillerpræsentationer, udvisninger, resultattavle, holdopstillinger med et enkelt tastetryk.

Sport In The Box understøtter de fleste sportsgrene, der praktiseres i Danmark i dag såsom: Håndbold, Basketball, Fodbold, Tennis, Floorball, Rugby, Amerikansk fodbold, Volleyball, Svømning, Vandpolo, Hockey, Kunstskøjteløb og mange flere

Resultattavler

TopSport Danmark har i mange år været tæt samarbejdspartner med Omega Swiss Timing indenfor idrætsudstyr og resultatformidling. Deres produkter er markedets absolut bedste og kommer samtidig med et brugervenligt system som passer til mange idrætter. Vi leverer resultattavler til både indendørs og udendørs brug.

Indendørs

Med et SATURN Scoreboard kan I dække en bred vifte af sportsgrene; ishockey, basketball, håndbold, fodbold mm. For at stå skarpest muligt ved siden af en eventuel videotavle anvender scoreboardet op til 19’000 LED lys, så det skaber det samme lysforhold ved siden af videoskærmen. Det giver fleksibilitet, så I både kan præsentere kampresultater, information om hallen og reklame fra sponsorer.

SATURN tavlerne er gennem de sidste mange år anvendt ved De Olympiske Lege samt mændenes håndbold VM og mange flere.

Herunder kan du se de mest populære tavler. Størrelserne, farverne og layoutet gør tavlerne og deres oplysninger attraktive og nemme at læse for både spillere og tilskuere. Har du brug for en anden størrelse, tilkøb eller andet, så kontakt os endeligt.

SATURN 912

Til hallen, hvor det er nødvendigt at kunne vise udvisninger.

 • Kan vise 4 udvisninger
 • Muligt at tilføje, om der skal stå “Hjemme” og “Gæster”
 • Yderst robust, men let at montere grundet tykkelsen på kun 85 mm
 • Enkel service og vedligeholdelse med adgang til tavlen både forfra og bagpå skærmen
 • Cifferhøjde: 30 cm – det garanterer en synsafstand på 125 m
 • Patenteret gitter foran cifrene – det sikrer total beskyttelse mod bolde i overensstemmelse med gældende regler (FIBA 10.1.10, DIN 57710/13 & DIN 8032/3)

SATURN 901

Til hallen, hvor der ikke er brug for at vise udvisninger.

 • Muligt at tilføje, om der skal stå “Hjemme” og “Gæster”
 • Yderst robust, men let at montere grundet tykkelsen på kun 85 mm
 • Enkel service og vedligeholdelse med adgang til tavlen både forfra og bagpå skærmen
 • Cifferhøjde: 30 cm – det garanterer en synsafstand på 125 m
 • Patenteret gitter foran cifrene – det sikrer total beskyttelse mod bolde i overensstemmelse med gældende regler (FIBA 10.1.10, DIN 57710/13 & DIN 8032/3)

Udendørs

VEGA 300 resultattavlen er primært dedikeret til fodbold, rugby, is og felthockey. Dens højteknologiske funktioner inkluderer gule lysdioder på 30 cm, der giver krystalklar skærm op til 180m uanset vejr og en 55° lodret synsvinkel, der giver alle tilskuere mulighed for at se resultatet uanset, hvilken placering de har på stadion. LED-lysstyrken tilpasses automatisk det omgivende lys takket være en integreret sensor. Nem adgang er tilladt fra forsiden af VEGA 300 resultattavlen til vedligeholdelse. 

Ud over et tocifret score-display (0-99) for hvert hold er VEGA også udstyret med et firecifret display, der viser spilletiden. Valgfrit teamnavnemodul tillader alfanumerisk tekst at blive vist.

VEGA 300

Til fodbold, ishockey, rugby med flere.

 • Muligt at tilføje modul med holdnavn.
 • Robust og let at servicere med front service.
 • Cifferhøjde: 45cm giver store, tydelig tal.
 • Størrelse: 300*150*15

Numeriske tavler

Vores numeriske tavler til atletik og hestesport  er den enkleste type tavler, vi tilbyder. De fås i versioner fra 2-18 cifre. De kan bruges til løbende tid eller koncentrations ur. Som koncentrations ure er der en trecifret version med et stativbeslag, der styres via fjernbetjening. Alle tavler er udstyret med stærke, røde tal og lyssensor for optimal kontrast i både strålende sol udendørs til den indendørs arena. Alle tavlerne kan tilbydes med trådløs opgradering.

105 & 230mm numeriske tavler

Vores numeriske tavler til svømning fås i 2 forskellige størrelser og findes til 6,8 eller 10baner.

Piccolo resultattavlen er en god tavle som fungere både alene og som supplement til en videoskærm.

Tavlerne er produceret specielt til det hårde miljø der findes i svømmehaller. De har en lang levetid og kræver minimal service.

105mm simple pace ur

Tavlen er en mindre tavle med 105mm høje cifre, 4 digits. Den passer perfekt til at træne hastighed og kan ligeledes kobles sammen med fotoceller eller blot anvendes som ur i omklædningsrummet.

Har I brug for sparring omkring jeres løsning?

I kan få uforpligtende rådgivning, uanset hvor i processen I står – om behov og ambitioner eller konkrete produkter og løsninger. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer videre.