Tennis - En af de mest komplekse sportsgrene i verden

Tennisbelægninger i akryl af høj kvalitet og kunstgræs til tennisbaner

Optimalt greb og fremragende dæmpning - den ideelle overflade til enhver tennisbane

Succeshistorien om moderne tennis begyndte i Wimbledon i 1877, hvor nutidens regler blev fastsat som en del af den første tennisturnering. Kravene til krop og sind er enorme i tennis – Grand Slam-kampe overstiger jævnligt fem timers grænsen og kræver tålmodighed, kondition og et klart hoved fra spillerne. Sporten er også teknisk krævende, og forskellige tennisbeklædninger påvirker kampens karakter. Sporten er populær blandt amatører, og tennisbaner er udstyret med specialudviklede overflader.

Optimal tennisbanekonstruktion med kunstgræs

Sand, græs, græstørv, tæpper og beton har længe været blandt de forskellige tennisbaners overflader rundt om i verden. Tennisbanens overflader adskiller sig markant afhængigt af underlaget, hvilket blandt andet påvirker boldspring, hastighed, dæmpning og glidning. Tradition og klima kan påvirke overfladevalg; mens sandbaner, naturligt græs og kunstgræs er de foretrukne spillebaner i Europa, er sportsbelægningssystemer i akryl veletableret i Nordamerika og Australien. I april 2020 blev Sport Group tildelt en fem-årig kontrakt om at udstyre US Open tennisbaner med Laykold Acrylic tennis overfladesystemer.

Produkter

Poligras Terra

Poligras Terra CoolPlus, et kunstgræssystem med kort luvhøjde fyldt med sand, er perfekt egnet til kunstgræstennisbaner. Dens fordele inkluderer et blødt græstæppe, permanent krympning af græstørvbladene og reduceret pleje og vedligeholdelse.

Poligras Superplay

Vores Poligras SuperPlay er en fremragende løsning til tennis. Med høj modstand og en blød fornemmelse reducerer det risikoen for skader. Den høje filamenttæthed giver en realistisk fornemmelse, der konkurrerer med en ufyldt tonehøjde. En anden speciel funktion er 'BiColor' dobbelte farveskema.

Referencer

Fremstillet i Tyskland - inspireret af Europa

TopSport Danmarks produkter af faldunderlag kommer fra det anerkendte Tyske Firma Polytan. Polytan udtaler: Vi ser succes som et ansvar: for den ensartede kvalitet af vores produkter. Til vores kunders investering i vores produkter. For vores medarbejdere. Og sidst, men ikke mindst, for at beskytte vores miljø. Vi udvikler og producerer i Tyskland, men Polytan-medarbejdere fra hele Europa er dedikerede til det samme mål – at forberede den perfekte sportsoverflade til dig og dit hold.

Har I brug for sparring omkring jeres løsning?

I kan få uforpligtende rådgivning, uanset hvor i processen I står – om behov og ambitioner eller konkrete produkter og løsninger. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer videre.