Svømning -

Elektronisk Tidtagning

Her kan du læse om de forskellige løsninger & systemer indenfor elektronisk tidtagning, som skal til for at afholde et succesfuldt svømmestævne, uanset om det er på klubniveau eller professionelt niveau. Ligeledes kan du læse om forskellen på en mobil installation og en fast installation og dermed blive klogere på, hvad den korrekte installation er for Jer.

Installationer

Semi automatisk installation

ATUX systemet er en god løsning til konkurrencer på klubniveau og til træning i hverdagen. Systemet er fuldt kompatibelt med Wingrodan og har automatisk transmission af tider.

Opgraderer I senere til et Quantum system, kan ATUX’en anvendes som backup og bruges til den daglige træning. I kan også  tilvælge andre produkter til pakken, f.eks. en Piccolo resultattavle eller IC Start m/mikrofon.

  • ATU-X timekeeping enhed
  • Backup printer
  • Start/Stop/ Reset knap
  • Trykknapper & harness
  • PC

Mobil installation

Denne installation af elektronisk tidtagningsudstyr er primært til haller, hvor det ikke er en mulighed at lave en fast installation. Det mobile udstyr tages som regel frem dagen inden konkurrencestart for klargøring samt tjek af kabler og signaler. Samtlige kabler ligger løst langs gulvet, og udstyret skal pakkes sammen efter endt brug for at forlænge udstyrets levetid. .

Ønsker man en top professionel løsning udskiftes piccolo scoreboard til en LED videotavle. Se vores udvalg af løsninger til videotavler her.

Fast installation

Vi vil altid anbefale en fast installation, hvis I har mulighed for det. Kablerne trækkes i pvc rør i plinten eller i ingeniørgang under bassinet. På den måde slipper I for løse kabler langs gulvet under konkurrencer. Ønsker I en topprofessionel løsning udskiftes resultattavlen med en videotavle, hvor I både kan vise sponsorreklamer samt atlet præsentationer og resultater. Se vores udvalg og løsninger til videotavler her.

Tillægsprodukt: Holder til Trykknapper

En smart, ny opfindelse er på markedet. Nu er det slut med at lade trykknapperne flyde på det våde gulv under konkurrencer. Med denne nye, smarte holder til trykknapper kan de sidde solidt og godt fast på enhver Omega Startskammel når de ikke anvendes under konkurrence.

Har I brug for sparring omkring jeres løsning?

I kan få uforpligtende rådgivning, uanset hvor i processen I står – om behov og ambitioner eller konkrete produkter og løsninger. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer videre.

Udvalgte referencer

Skive Badeland

8 stk. Omega OSB14 Startskamler
Komplet elektronisk tidtagningsystem

Behov for andet udstyr til svømmehallen?

STARTSKAMLER

VIDEOTAVLER