Hestesport -

Tidtagning til hestesporten

Hestesport er et vidt begreb og kravene til det tekniske setup er mangeartede. Vi tilbyder komplette løsninger til både trav-, galop, springbaner og flere discipliner indenfor islandsheste; scoreboards, software, timing-systemer og højhastighedskameraer.

Elektronisk tidtagning til konkurrencer, uanset niveau, kræver en række forskellige elementer såsom datahåndtering og distributionstjenester. Vi ved af erfaring, at alle har forskellige krav og behov, og derfor tilpasser vi altid jeres løsning til jeres særlige behov og budget.

Installation til spring

I springkonkurrencer spiller tiden en væsentlig rolle. Rytter og hest skal komme fejlfri gennem banen på hurtigst mulig tid. Vores trådløse tidtagnings system til spring består af en ATU-X enhed samt 3 sæt fotoceller P1-R. Sammen bliver de et simpelt og brugervenligt, men kraftfuldt system, som er udviklet i samarbejde med Equipe Sverige. Gennem samarbejdet er systemet og softwaren tilpasset og arbejder perfekt sammen.

Installation til trav og galop

Indenfor trav & galopsporten er der altid penge på højkant, og det er yderst vigtigt, at der aldrig hersker tvivl om, hvem vinderen er.

På samme måde som i atletikken, anvendes der et Omega højhastighedskamera som tager op til 2000 billeder pr. sek. I en opløsning af 2048pixels. Kameraet er koblet sammen med anlæggets startbokse og tyvstartssystem.

Har I brug for sparring omkring jeres løsning?

I kan få uforpligtende rådgivning, uanset hvor i processen I står – om behov og ambitioner eller konkrete produkter og løsninger. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer videre.

Samarbejdspartnere