Bæredygtighed - At tage ansvar for mennesker og miljø

TopSport Danmark har altid lagt stor vægt på bæredygtighed. Som agent for flere af de største internationale producenter indenfor sportsgulvssystemer, kunstgræs og faldunderlag går vi meget op i at vores leverandører på samme måde som os går op i bæredygtighed og tager deres ansvar som producenter meget seriøst. Polytan som blandt andet producerer kunstgræssystemer og faldunderlag har deres egen forskning samt test af alle deres produkter. Deres centrale placering Tyskland sikrer korte og effektive transportruter til alle europæiske markeder og reducerer effektivt den indbyggede energi på deres sportsoverflader, mens miljøvenlige råmaterialer og lavenergiproduktionsprocesser sikrer overholdelse af alle miljøkrav fastsat af nationale og internationale standarder.

Fremtiden starter nu

Vores “Green Technology” markerer en ny generation af højt udviklede produkter, der kombinerer banebrydende teknologisk ekspertise fra plastindustrien med de funktionelle og økologiske fordele ved vedvarende råmaterialer eller alternative teknologier, der beskytter klimaet. På denne måde opfylder vores leverandører konsekvent egne udviklingskrav til produkter, der kombinerer klimabeskyttelse og ressourcebevarelse med fremragende funktionelle funktioner til sport.

Verdens første 100 % CO2-neutrale fodboldgræs

Med LigaTurf Cross GTzero har Polytan skabt et produkt, der kombinerer udfordringerne med miljømæssig bæredygtighed, klimakompatibilitet og spillerkrav uden at ofre holdbarhed og ydeevneegenskaber.

Fra natur til sportsplads

Til syntetisk hockeygræs, Poligras Tokyo GT, bruges den vedvarende I’m greenTM polyethylen, som er kulstofneutral og produceret under fair arbejdsforhold af brasilianske globale markedsleder Braskem. Uden skovrydning af regnskov, uden dedikerede dyrkningsområder.

Vores grønne teknologi produkter

Hockeygræsset Poligras Tokyo GTzero, det syntetiske fodboldgræs LigaTurf Cross GT, det elastiske lag PolyBase GT og infill-granulatet Fusion Infill GT er fire produkter fra vores Green Technology-linje. Vi arbejder også hårdt på at sikre, at der snart vil følge flere.

Genbrug og affaldsbortskaffelse

Vi samarbejder med certificerede bortskaffelsesvirksomheder, der overholder affaldshierarkiet i henhold til genbrugslovgivningen. Vi arbejder også på vores egen genbrugsstrategi for fremtiden, at skabe nye produkter fra gamle sportsoverflader på en emissionsvenlig måde.

Mere

Alternative fyldmaterialer

Kunstgræssystemer kan udstyres med forskellige bæredygtige og naturlige udfyldninger afhængigt af typen af sport og foretrukne legeegenskaber.

Elastisk lag

Polytan PolyBase GT kombinerer de velkendte fordele ved in-situ elastiske lag med de miljømæssige fordele ved et genbrugsprodukt og en revolutionerende ny teknologi til klimavenlig kuldioxidudnyttelse.

PU-coating

Bedre funktionalitet, længere levetid, enklere genbrug og mindre materialeforbrug. Kunstgræs Bæredygtig og miljøvenlig, moderne kunstgræsbaner har længe været et reelt alternativ til naturgræsbaner.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om vores engagement i bæredygtige og miljøvenlige produkter, så kontakt os venligst på:

E-mail: info@topsport-danmark.dk
Telefon: +45 7210 8520