Atletik -

Elektronisk tidtagning

Både i træning og konkurrence er tidtagning så integreret, at moderne atletikarenaer bør være fuldt udstyret til elektronisk tidtagning.

Elektronisk tidtagning til træning & konkurrencer kræver en række forskellige elementer såsom datahåndtering og distributionstjenester. Vi ved af erfaring, at alle har forskellige krav og behov og derfor tilpasser vi altid en løsning baseret på særlige behov og budget.

Vi leverer samlede løsninger, der kan dække alle behov fra den daglige træning til internationale konkurrencer.

Installation til konkurrence

Elektronisk tidtagning til konkurrencer kræver et højhastighedskamera, der dokumenterer tiden. Dertil vil deltagerne til konkurrencer gerne kende vindforholdene, hvilket de kan med en en vindmåler. Den kommunikerer direkte med kameraet. Den uofficielle tid registreres via et ATUX system, som sammen med en fotocelle standser den løbende tid. Den uofficielle tid bliver gerne vist til publikum via et scoreboard.

Du kan finde de relevante produkter her: 

Installation til træning

Træning med fotoceller

Til den daglige træning kan et basis system med ét sæt fotoceller og en ATUX være et fantastisk redskab både for træner og atleter. Systemet styres ved hjælp af en start/stop/reset knap og alle tider kan printes via en backup printer, og ligeledes kan de gemmes på en pc.

Træning på lige spor

Vores træningssystem på et lige spor giver brugeren mulighed for at træne løb med automatisk nedtælling og start. Med akustiske startkommandoer, “on your marks, get set, bang …” som i en reel konkurrence. Systemet logger intervaller ved hvert pass af fotocellerne, som er tilpasset sporets behov. Resultaterne vises på en tv-skærm eller resultattavle ved målstregen. Træningssystemet fås i forskellige avancerede versioner afhængigt af kravene. Kontakt os for mere information om, hvad der passer til jeres behov.

Behov for andet udstyr til atletik?

ATLETIK UDSTYR

VIDEOTAVLER

Har I brug for sparring omkring jeres løsning?

I kan få uforpligtende rådgivning, uanset hvor i processen I står – om behov og ambitioner eller konkrete produkter og løsninger. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer videre.