Højere, hurtigere, længere – overflader af høj kvalitet til atletik

Syntetiske overflader der opfylder alle krav

Atletikbelægninger - Uanset niveau, sikrer vi den bedst mulige løsning

Siden de olympiske sommerlege i Mexico 1968 er alle større atletikstævner verden over blevet afholdt på elastiske gummioverflader. I dag er mere end halvdelen af alle Diamond League-stadioner udstyret med Polytan atletikbelægninger. Dette skyldes primært dets fremragende sportsegenskaber, såsom maksimal acceleration og optimale stødabsorberingsværdier.

Forberedelse af den optimale atletikbelægning

Polytan leverer elastiske syntetiske overflader til atletikfaciliteter baseret på det sportsspecifikke funktionskrav: vandtæt, in situ hældte og vandgennemtrængelige og strukturelle spray-coatede sportsgulve. Lokale klimatiske forhold spiller også en rolle, når du vælger en udendørs sportsoverflade. Til officielle, globalt anerkendte atletikbegivenheder kan alle Polytan syntetiske overflader certificeres i overensstemmelse med World Athletics krav. Udover klassisk murstensrød findes de også i adskillige UV-stabile farver. I disse dage går tendensen i retning af intense, lyse farver, såsom den berømte Hertha-blå på det olympiske stadion i Berlin. Polytan syntetiske overflader fås også til indendørs sportsgulve.

Produkter

Rekortan M / Rekortan M indendørs

Kendetegnet ved den hurtige syntetiske gummi Rekortan M belægning er dens fremragende acceleration og slidbaneelasticitet, samt dens fremragende sportsrelaterede medicinske stødabsorbering. I modsætning til Rektoran M er Rekortan M Indoor konstrueret med en sportsgulvstruktur med EPDM gummigranulat.

Tartan GOLD

Tartan GOLD flerlags støbt belægning anbefales til atletikstadioner og konkurrencebaner. Den er særdeles holdbar og kendt for sine gennemgående gode stødabsorberingsværdier. Dette er takket være den kombinerede konstruktionsmetode, der omfatter en fuld PU-overfladebelægning og et dæmpende kompensationslag.

Rekortan SES / Rekortan SL

Det vandgennemtrængelige, all-round sportsgulv til udendørs brug er designet til sportsfaciliteter med høj brug og professionelle træningskrav. Rekortan SES strukturelle spray-coated belægning anbefales til løbebaner, opløbsbaner og atletikfaciliteter. Rekortan SL er ideel til stresszonerne på sådanne spor.

Rekortan PUR / Rekortan PUR indensørs

Altid det rigtige valg, Rekortan PUR er ikke kun en udendørs sportsoverflade, men også fantastisk til at opnå de bedste tider i krævende professionel og amatørsport i indendørs omgivelser. Sportsgulve med høj hastighed skal demonstrere maksimal acceleration og være perfekt egnet til pigge.

Rekortan BS / Rekortan B2S

Vores strukturelle spray-coatede gummigulvbelægninger til udendørs brug, Rekortan BS og Rekortan B2S, er særligt økonomiske, vandgennemtrængelige løsninger velegnet til atletikstadioner, såvel som skolesport og multifunktionelle faciliteter.

Re-topping-systemer

Polytan leverer to re-topping-systemer i sit sortiment, som kan installeres på eksisterende udendørs sportsbeklædninger. Rekortan in situ støbt sportsgulvbelægning som PUR-belægning med EPDM-granulat, og den strukturelle sprøjtebelagte Rekortan BS-teksturerede sportsgulvbelægning som sprøjtebelægning.

PolySeal: Beskyttende overfladeforsegling til syntetiske overfladebelægninger

Syntetiske overfladebelægninger i sportsfaciliteter er udsat for talrige former for slid. For eksempel kan granulat nogle steder bryde ud og forurene eller blege overfladerne. Beskyttelse kan forsynes med PolySeal overfladefinishforsegling, en slidbestandig PU-belægning, der også kan påføres teksturerede, pigegnede syntetiske spor.

Polytan Smart

Polytan SMART til kunstgræs giver præcis præstationsdiagnostik for fodboldspillere, hockeyspillere og rugbyspillere såvel som for atleter af andre former for græssport. Alle væsentlige parametre kan måles og evalueres nøjagtigt med systemet, inklusive agilitytests. Dette er alt sammen taget hånd om takket være samspillet mellem tre komponenter: magnetiske barrierer (timing-porte) placeret i eller på kunstgræsset, hoftebælter med kropssensorer og analysesoftware via pc eller app.

Udvalgte referencer

Fremstillet i Tyskland - inspireret af Europa

TopSport Danmarks produkter af faldunderlag kommer fra det anerkendte Tyske Firma Polytan. Polytan udtaler: Vi ser succes som et ansvar: for den ensartede kvalitet af vores produkter. Til vores kunders investering i vores produkter. For vores medarbejdere. Og sidst, men ikke mindst, for at beskytte vores miljø. Vi udvikler og producerer i Tyskland, men Polytan-medarbejdere fra hele Europa er dedikerede til det samme mål – at forberede den perfekte sportsoverflade til dig og dit hold.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Skriv til os via kontaktformularen herunder eller find din konsulent HER- Vi sidder klar til at hjælpe!