Faldunderlag der giver optimal beskyttelse på legepladser

Overflader der overholder alle sikkerhedskrav

Legepladsen - Børns sikkerhed først og fremmest

For at beskytte børn mod alvorlige skader fra fald, er stødabsorberende beskyttelsesflader placeret under legeredskaber såsom gynger eller klatrestativer, obligatoriske (som reguleret i DIN EN 1177).

TopSport Danmark har et stort udvalg af faldsikringer til legepladser såsom sand og træflis til faldbeskyttelsespaneler med blødt gummi, inklusiv sømløst monterede syntetiske overfladebelægninger. Syntetiske faldsikrings belægninger er ikke kun velegnede til legepladser og børnehaver, de bruges også i rekreative parker, plejehjem eller rehabiliteringsfaciliteter på grund af deres beskyttende egenskaber.

Farverig, hygiejnisk og sikrer langvarig sikkerhed

Belægningens tykkelse afhænger af dens respektive anvendelse og faldhøjde.

Faldsikre overfladebelægninger skal være særligt modstandsdygtige over for vejret og råd på udendørsarealer. Polytan faldsikring overfladebelægninger mister aldrig deres optimale dæmpning, selv når de er våde. På grund af deres vandgennemtrængelighed tørrer overfladerne hurtigt efter nedbør. Pleje og vedligeholdelse af kunstige overfladebelægninger er ligetil (f.eks. er intensiv rengøring kun nødvendig hvert andet til tredje år). Udover at være RAL-certificeret er Polytan faldsikringsgulvbelægninger HIC-testet i henhold til DIN EN 1177 og ASTM F1292-09 (Sports Standards and Recreation Standards).

Produkter

Polyplay FS GT

PolyPlay FS GT kunstig overfladebelægning er et sømløst faldsikringssystem med en flad, skridsikker overfladefinish, tilgængelig i en række forskellige farver. EPDM gummigranulat-toplaget er 15 mm tykt (tykkelsen af det elastiske lag fremstillet af Recyclat og Cardyon® afhænger af den respektive anvendelse).

Polyplay FS Nature & Polyplay FS Fun

Både PolyPlay FS Nature faldsikring og PolyPlay FS Fun faldsikring har en krympet kunstgræs overfladefinish. PolyPlay FS Nature imponerer med sit naturlige græs-lignende udseende, mens PolyPlay FS Fun giver en bred vifte af farver og indlæg for øget designfleksibilitet.

PolySeal: Beskyttende overfladeforsegling til syntetiske overfladebelægninger

Syntetiske overfladebelægninger i sportsfaciliteter er udsat for talrige former for slid. For eksempel kan granulat nogle steder bryde ud og forurene eller blege overfladerne. Beskyttelse kan forsynes med PolySeal overfladefinishforsegling, en slidbestandig PU-belægning, der også kan påføres teksturerede, pigegnede syntetiske spor.

Fremstillet i Tyskland - inspireret af Europa

TopSport Danmarks produkter af faldunderlag kommer fra det anerkendte Tyske Firma Polytan. Polytan udtaler: Vi ser succes som et ansvar: for den ensartede kvalitet af vores produkter. Til vores kunders investering i vores produkter. For vores medarbejdere. Og sidst, men ikke mindst, for at beskytte vores miljø. Vi udvikler og producerer i Tyskland, men Polytan-medarbejdere fra hele Europa er dedikerede til det samme mål – at forberede den perfekte sportsoverflade til dig og dit hold.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Skriv til os via kontaktformularen herunder eller find din konsulent HER- Vi sidder klar til at hjælpe!