Punktelastiske sportsgulve

Hos TopSport Danmark har vi flere typer af punktelastiske gulve, blandt andet sportsvinyl gulve samt sportspolyurethan, som kan lægges direkte på beton, for et punktelastisk sportsgulv.

Punktelastiske sportsgulve er bløde gulve i forskellige tykkelser ovenpå et hårdt underlag som beton eller asfalt. Deformationen af gulvet sker kun direkte hvor det belastes – f.eks under fod, hånd eller knæ.

Punktelastiske gulve anvendes hovedsageligt i tumlerum for børn, børnehaver og fitnessrum. De store boldspil er ikke til et punktelastik gulv.

Produktoversigt

Sportspolyurethan

På grund af sin fleksible PU-overflade på 2 – 3mm danner CONIPUR HG når den belastes med en punktbelastning – en lille deformation, der næsten er størrelsen af den direkte påvirkning. Dæmpnings- og beskyttelsesegenskaber kan justeres individuelt efter tykkelsen af det elastiske lag.

CONIPUR HG har en lav opbygningshøjde og er ideel til brug i børne- og ungdomssport og reducerer betydeligt risikoen for skader på grund af dens høje kraftreduktion. CONIPUR HG opfylder alle internationale normer og standarder og anerkendes af IHF, FIBA og BWF.

Taraflex sportsvinyl

Taraflex sportsgulve i sports – vinyl er en solid og stærk overflade som holder i mange år og kræver minimal vedligehold.

Taraflex gulve kan både lægges som et punktelastiskgulv eller ovenpå en underkonstruktion, hvilket giver en kombielastisk konstruktion. Læs mere om disse her.

Vi tilbyder flere forskellige typer konstruktioner af Taraflex gulve så kontakt en af vores konsulenter for rådgivning.

Overflader

Udvalgte referencer

Har I brug for sparring omkring jeres løsning?

I kan få uforpligtende rådgivning, uanset hvor i processen I står – om behov og ambitioner eller konkrete produkter og løsninger. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer videre.

Lars Poulsen

[email protected]
+45 4290 5878

Jylland

Thomas Krogh

[email protected]
+45 3020 7806

Sjælland