Punktelastiske sportsgulve

Hos TopSport Danmark har vi flere typer af punktelastiske gulve, blandt andet sportsvinyl gulve samt sportspolyurethan, som kan lægges direkte på beton, for et punktelastisk sportsgulv.

Punktelastiske sportsgulve er bløde gulve i forskellige tykkelser ovenpå et hårdt underlag som beton eller asfalt. Deformationen af gulvet sker kun direkte hvor det belastes – f.eks under fod, hånd eller knæ.

Punktelastiske gulve anvendes hovedsageligt i tumlerum for børn, børnehaver og fitnessrum. De store boldspil er ikke til et punktelastik gulv.

Produktoversigt

Sportspolyurethan

På grund af sin fleksible PU-overflade på 2 – 3mm danner CONIPUR HG når den belastes med en punktbelastning – en lille deformation, der næsten er størrelsen af den direkte påvirkning. Dæmpnings- og beskyttelsesegenskaber kan justeres individuelt efter tykkelsen af det elastiske lag.

CONIPUR HG har en lav opbygningshøjde og er ideel til brug i børne- og ungdomssport og reducerer betydeligt risikoen for skader på grund af dens høje kraftreduktion. CONIPUR HG opfylder alle internationale normer og standarder og anerkendes af IHF, FIBA og BWF.

Taraflex sportsvinyl

Taraflex sportsgulve i sports – vinyl er en solid og stærk overflade som holder i mange år og kræver minimal vedligehold.

Taraflex gulve kan både lægges som et punktelastiskgulv eller ovenpå en underkonstruktion, hvilket giver en kombielastisk konstruktion. Læs mere om disse her.

Vi tilbyder flere forskellige typer konstruktioner af Taraflex gulve så kontakt en af vores konsulenter for rådgivning.

Overflader

Sports-polyurethan er et flydende, vandbaseret & miljørigtigt produkt der lægges ud i 1,5-3mm tykkelse så der ingen samlinger er. Sports-polyurethan fås i mere end 25 forskellige farver så der er rig mulighed for at give gulvet det helt rigtige udtryk. Læs mere om sportspolyurethan herunder og se de forskellige farver vi tilbyder.

Sports-vinyl er en PVC sportsbelægning der udlægges i baner og svejses sammen i samlingerne.

Den anvendes meget i de mobile sportsgulve, men kan også udlægges som stationær belægning i en idrætshal, hvor den klæbes til underkonstruktion på same måde som sports-linoleum.

Læs mere om sportsvinul herunder.

Udvalgte referencer

Har I brug for sparring omkring jeres løsning?

I kan få uforpligtende rådgivning, uanset hvor i processen I står – om behov og ambitioner eller konkrete produkter og løsninger. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer videre.