Fodbold - verdens mest populære sport

Kunstgræs til alle fodboldspillere, uanset alder og niveau.

Uanset om det er til professionelle eller fritidsspillere så er kunstgræs det perfekte valg til fodbold

Ingen anden sport nyder mere popularitet end fodbold. Traditionelt spillet på græs, er fodbold i mange år i stigende grad blevet spillet på kunstgræs. Polytan kunstgræssystemer giver de perfekte spilleegenskaber til denne holdsport, karakteriseret ved dens dynamik, taktik og hurtighed. Især i træningscentre og kommunale klubfaciliteter, hvor pladsen er knap og mange hold deler faciliteter er kunstgræs med reduceret behov for ressourcer, når det kommer til vedligeholdelse, det bedste alternativ og mest bæredygtige løsning til græs.

Bæredygtig kunstgræs med optimale spilleegenskaber

De specifikke egenskaber, der giver kant, når man spiller og løber, opnås gennem en sofistikeret kunstgræskonstruktion og fibergeometri skræddersyet til fodbold. Det elastiske bundlag sikrer desuden optimal stødabsorbering og beskytter spillere mod skader. Den patenterede CoolPlus-funktion forhindrer, at spillefladen bliver varm på varme sommerdage. Som en erfaren kunstgræsproducent ved vi, at lang levetid for kunstgræsset, samt forenklet pleje, vedligeholdelse og servicering, er særligt vigtigt, især i meget brugte belastningszoner. Vi leverer kunstgræssystemer, der er fyldt med vores bæredygtige Fusion GT infill eller alternativt med sand og kork. Ufyldte systemer er også tilgængelige. Vores Green Technology-produkter er særligt miljøvenlige og er fremstillet med op til 75 % organisk baserede råvarer, der stammer fra bæredygtigt landbrug og fra en CO2-reduceret proces.

Produkter

Ligaturf RS Pro II

Topklubber i de internationale professionelle ligaer og ambitiøse amatørklubber stiller høje krav til kunstgræssportsbaner, så vi udviklede LigaTurf RS Pro II professionel kunstgræs med dem i tankerne. Dens varemærker er naturlige græslignende spilleegenskaber, glatte filamenter og fremragende genopretningskapacitet.

Ligaturf Cross

LigaTurf Cross har gjort det muligt for os, som en innovativ kunstgræsproducent, at udvikle et fodboldgræs, der kombinerer både teksturerede og glatte filamenter. De krympede klinger gør plænen robust, men alligevel nem at pleje og vedligeholde, mens de glatte fibre sikrer naturlige spilleegenskaber.

Ligaturf Cross GT nul

LigaTurf Cross GT zero var verdens første CO2-neutrale fodboldgræs. Med dette kunstgræs fra Green Technology-serien sigter vi mod at videreudvikle ideen om bæredygtighed i sport, uden at gå på kompromis med spilleegenskaber.

Ligaturf Motion

Enhver, der ønsker at købe en fodboldgræsbane med fremragende spilleegenskaber (selv uden infill), bør ikke lede længere end LigaTurf Motion. Det er alt muligt takket være en kunstgræsstruktur, der kombinerer tre forskellige garner i en enkelt kunstgræstørv.

Ligagrass Pro

LigaGrass Pro er med sine krympede filamenter det bedste udvalg til alle kunstgræsbaner, der er genstand for særlig intensiv brug – såsom minibaner, skolepladser og træningsfaciliteter. Det har ikke kun lave vedligeholdelsesomkostninger, men det holder også fyldet godt i jorden.

Ligaturf RS+

Glatte filamenter, autentisk plæneudseende og naturlige spilleegenskaber. Det er derfor, vores LigaTurf RS+ er i brug på adskillige kunstgræsfodboldbaner rundt om i verden. Som en kvalitetsbevidst udbyder af syntetisk fodboldgræs er vi stolte over, at vores kunstgræs er FIFA Quality Pro-certificeret – mere end noget andet mærke.

Ligaturf Cross GT

Det ligner ikke kun rigtig fodboldgræs; det føles også sådan. Og bonussen er, at vores LigaTurf Cross GT er et bæredygtigt og konkurrencedygtigt fodboldgræs. Den bruger grøn teknologi til et lavere CO2-fodaftryk. Græstørven er lavet i Tyskland af I'm Greentm polyethylene, som bruger fornybare råmaterialer. Ligeledes er det produceret ved hjælp af 100 % grøn energi.

Ligaturf Legend Pro

Vores LigaTurf Legend Pro er med sine glatte fibre altid det rigtige valg som kunstgræsbane til fodbold. Det flerformede filament-tværsnit giver god spændstighed, og på grund af en større filamentbredde og BiColour-design bevarer kunstgræsset et naturligt udseende og en tæt overfladefinish.

Ligagrass Synergi

Enhver, der ønsker at købe en fodboldgræsbane med fremragende spilleegenskaber (selv uden infill), bør ikke lede længere end LigaTurf Motion. Det er alt muligt takket være en kunstgræsstruktur, der kombinerer tre forskellige garner i en enkelt kunstgræstørv.

Indfyldningsmaterialer

Infill- og/eller fyldmaterialet sikrer optimale spilleegenskaber og beskytter spillere og atleter mod skader.

Fusion GT

Fusion GT infill gør os i stand til at levere et kraftfuldt og bæredygtigt fyld i vores Green Technology-sortiment, som kombinerer højkvalitets EPDM gummigranulat med komponenter fremstillet af hurtigt voksende råmaterialer. Dette giver optimale spilleegenskaber og spillerbeskyttelse, naturlig klimaregulering og lang levetid.

Polytan Smart

Polytan SMART til kunstgræs giver præcis præstationsdiagnostik for fodboldspillere, hockeyspillere og rugbyspillere såvel som for atleter af andre former for græssport. Alle væsentlige parametre kan måles og evalueres nøjagtigt med systemet, inklusive agilitytests. Dette er alt sammen taget hånd om takket være samspillet mellem tre komponenter: magnetiske barrierer (timing-porte) placeret i eller på kunstgræsset, hoftebælter med kropssensorer og analysesoftware via pc eller app.

Udvalgte referencer

Glostrup Idrætspark

Lille Bane udført med sand/granulat – LigaTurf Legend Pro 260 – sand og ELT Gummi. Stor bane udført som skybrudsbassin med LigaGrass Pro 238 – sandfilled med shockpad.

Polytan er licenseret som en FIFA-foretrukken udbyder

Verdensfodboldforbundet FIFA og Polytan har i årevis arbejdet tæt sammen som en del af “FIFA Quality Program for Football.” Målet med dette samarbejde er videreudvikling af syntetiske fodboldgræssystemer af højere kvalitet samt udvikling af innovative løsninger til fremtidens fodbold. Som FIFA Preferred Provider opfylder Polytan de højeste standarder for syntetiske fodboldgræssystemer med hensyn til kvalitet, ydeevne og sikkerhed.

Har I brug for sparring omkring jeres løsning?

I kan få uforpligtende rådgivning, uanset hvor i processen I står – om behov og ambitioner eller konkrete produkter og løsninger. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer videre.