Kontakt os

Skal vi tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og muligheder? Du kan bruge kontaktformularen her eller kontakte en af os direkte. Vi svarer hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hovedkontor

Gl. Sellingvej 1K
8370 Hadsten
Danmark
Cvr. 36042788

Tlf. åbningstider

Mandag til torsdag: 9-16
Fredag: 9-15
Lørdag & søndag: Lukket
Du er altid velkommen til at sende os en e-mail.

TopSport teamet

Om Michael

Michael har været i sportsbelægnings branchen i 20 år, og primært arbejdet med sportsgulve, atletikbelægninger, faldunderlag og kunstgræs. Med en baggrund som bygningsingeniør med en ledelsesoverbygning, har han forudsætningerne for at yde rådgivning og sparring til både egne medarbejdere og kunder.

Michael Tvedergaard

Stilling: Adm. Direktør
Speciale: Kunstgræs & atletikbelægninger

Om Christoffer

...

Christoffer Schmidt

Stillling: Head of Business Development
Speciale: Sportsgulve & kunstgræs

Om Julie

Julie har været en del af virksomheden siden firmaets start, dengang IC RESULT Media & Sport i 2014. Fra 2014 og til 2020 solgte virksomheden udelukkende Omega Swiss Timing elektronisk tidtagning udstyr til svømmehaller, atletikstadions samt trav & galopbaner. I dag beskæftiger Julie sig fortsat med rådgivning og salg af elektronisk tidtagning samt udstyr til svømmehaller.

Julie Grangaard

Stilling: General Manager & Salgsrådgiver
Speciale: Svømmehal & Tidstagning

Om Martin

Martin har været projektleder i sportsbelægnings branchen siden 2008. Med en baggrund som bygningskonstruktør og tømrer har han den rette indsigt og forståelse for eksekvering og implementering.

Martin Stampe

Stilling: Head of Projects
Speciale: Sportsgulve & belægninger

Om Lars

...

Lars Poulsen

Titel: Head of Sales, indoor – Jylland
Speciale: Sportsgulve & inventar

Om Flemming

...

Flemming Lauenborg

Titel: Sales Manager, outdoor
Speciale: Kunstgræs & andre belægninger

Om Thomas

Thomas har 30 års erfaring fra sportsbranchen, hvor han en stor del af tiden selv har været med i udviklingen af produkter og redskaber. Derudover har Thomas i mange år lavet projektrådgivning og indretning, fra den lille skolegymnastik sal, den helt traditionelle idrætshal, til den moderne multihal, med Sportsgulve, op-stregning, udstyr og inventar, omklædning, hejsefoldevægge, tribuner, mm. Thomas’ håndværksmæssige baggrund som tømrer giver den rette indsigt og forståelse for, hvad der er muligt og gør ham i stand til at give den rette rådgivning om produkter om muligheder hos den enkelte.

Thomas Krogh

Titel: Sales Manager, indoor – Sjælland
Speciale: Sportsgulve og inventar

Om Peter

...

Peter Jørgensen

Titel: Sales Manager, Outdoor
Speciale: Kunstgræs & andre belægninger