Kontakt os

Skal vi tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og muligheder? Du kan bruge kontaktformularen her eller kontakte en af os direkte. Vi svarer hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hovedkontor

Fuglsøvej 20
8240 Risskov
Danmark
Cvr. 36042788

Tlf. åbningstider

Mandag til torsdag: 9-16
Fredag: 9-15
Lørdag & søndag: Lukket
Du er altid velkommen til at sende os en e-mail.

TopSport teamet

Om Michael

Michael har været i sportsbelægnings branchen i 20 år, og primært arbejdet med sportsgulve, atletikbelægninger, faldunderlag og kunstgræs. Med en baggrund som bygningsingeniør med en ledelsesoverbygning, har han forudsætningerne for at yde rådgivning og sparring til både egne medarbejdere og kunder.

Michael Tvedergaard

Stilling: Adm. Direktør
Speciale: Kunstgræs & atletikbelægninger

Om Julie

Julie har arbejdet med elektronisk tidtagning siden 2014 og har et indgående kendskab til udstyret samt internationale reglementer vedr. elektronisk tidtagning & udstyr til blandt andet svømning, atletik og hestesport.

Julie Grangaard

Stilling: General Manager & Salgsrådgiver
Speciale: Svømmehal & Tidstagning

Om Martin

Martin har været projektleder i sportsbelægnings branchen siden 2008. Med en baggrund som bygningskonstruktør og tømrer har han den rette indsigt og forståelse for eksekvering og implementering.

Martin Stampe

Stilling: Head of Projects
Speciale: Sportsgulve & belægninger

Om Lars

Lars har været i sportsbelægningsbranchen i 23 år, og primært arbejdet med rådgivende projektsalg og indretning af idrætsfaciliteter. Med en handels akademisk baggrund indenfor belægninger samt erfaringer fra mere end 500 idrætsprojekter, har han forudsætningerne for at tilbyde seriøs rådgivning og sparring til kunder og idrætsudøvere.

Lars Poulsen

Titel: Head of Sales, indoor – Jylland
Speciale: Sportsgulve & inventar

Om Flemming

Flemming har de sidste 15 år været ansat i kunstgræsindustrien og etableret baner overalt i Danmark. Han er uddannet i logistikbranchen og har en solid erfaring i at få samlet alle processerne i projekterne og sikre en optimal gennemførelse. Med mere end 100 anlæg inden for Atletik og Kunstgræs vil Flemming være den helt rigtige sparringspartner for såvel klubber og rådgivere. Som aktiv i en fodboldforening har Flemming de bedste forudsætninger for at sætte sig ind i netop den enkelte klubs situation.

Flemming Lauenborg

Titel: Sales Manager, outdoor
Speciale: Kunstgræs & andre belægninger

Om Thomas

Thomas har 30 års erfaring fra sportsbranchen, hvor han en stor del af tiden selv har været med i udviklingen af produkter og redskaber. Derudover har Thomas i mange år lavet projektrådgivning og indretning, fra den lille skolegymnastik sal, den helt traditionelle idrætshal, til den moderne multihal, med Sportsgulve, op-stregning, udstyr og inventar, omklædning, hejsefoldevægge, tribuner, mm. Thomas’ håndværksmæssige baggrund som tømrer giver den rette indsigt og forståelse for, hvad der er muligt og gør ham i stand til at give den rette rådgivning om produkter om muligheder hos den enkelte.

Thomas Krogh

Titel: Sales Manager, indoor – Sjælland
Speciale: Sportsgulve og inventar