Hos TopSport er vi et team af erfarne fagfolk

Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak

Hvem er TopSport Danmark?

- og hvorfor vælge os som Jeres leverandør & Rådgiver

Skal I have lagt nyt sportsgulv i idrætshallen? Er planlægningen af en ny kunstgræsbane gået i gang? Eller skal i blot have nye startskamler til svømmehallen?

Uanset størrelsen af jeres projekt tilbyder vi altid uforpligtende rådgivning. Det gælder både hvis du repræsenterer en klub, en kommune, et arkitektfirma eller et byggefirma. For der er altid mange overvejelser at gøre, inden et projekt starter op.

TopSport Danmark er en mindre virksomhed med 8 medarbejdere. Stort set alle i teamet er fagfolk indenfor, hvert deres område. Nogle har været i branchen i mere end 25 år.

Hos TopSport ønsker vi at koncentrere os om det vi er gode til, og lægger derfor meget vægt på at give alle en god og ærlig rådgivning og vurdering af et projekt. Vi er med fra starten og ser altid et projekt til ende. Vi garanterer derfor at vi i samråd med jer leverer det bedst mulige produkt og slutresultat til brugerne, hver gang. 

Vores tilknytning til organisationer og samarbejde med foreninger og forbund går mange år tilbage og vi kan derfor garantere, at vi med vores erfaring altid sikrer vores kunders interesser på bedste vis. Vi rådgiver kommuner, klubber og arkitekter med solid erfaring indenfor branchen. Det er netop de erfaringer – i kombination med vores professionelle leverandører, der skaber en solid base for den konstruktive dialog, vi tager med vores kunder.

Mød vores team herunder og find den konsulent som du har brug for til netop jeres projekt.

TopSport teamet

Om Michael

Michael har været i sportsbelægnings branchen i 20 år, og primært arbejdet med sportsgulve, atletikbelægninger, faldunderlag og kunstgræs. Med en baggrund som bygningsingeniør med en ledelsesoverbygning, har han forudsætningerne for at yde rådgivning og sparring til både egne medarbejdere og kunder.

Michael Tvedergaard

Stilling: Adm. Direktør
Speciale: Kunstgræs & atletikbelægninger

Om Julie

Julie har arbejdet med elektronisk tidtagning siden 2014 og har et indgående kendskab til udstyret samt internationale reglementer vedr. elektronisk tidtagning & udstyr til blandt andet svømning, atletik og hestesport.

Julie Grangaard

Stilling: General Manager & Salgsrådgiver
Speciale: Svømmehal & Tidstagning

Om Martin

Martin har været projektleder i sportsbelægnings branchen siden 2008. Med en baggrund som bygningskonstruktør og tømrer har han den rette indsigt og forståelse for eksekvering og implementering.

Martin Stampe

Stilling: Head of Projects
Speciale: Sportsgulve & belægninger

Om Lars

Lars har været i sportsbelægningsbranchen i 23 år, og primært arbejdet med rådgivende projektsalg og indretning af idrætsfaciliteter. Med en handels akademisk baggrund indenfor belægninger samt erfaringer fra mere end 500 idrætsprojekter, har han forudsætningerne for at tilbyde seriøs rådgivning og sparring til kunder og idrætsudøvere.

Lars Poulsen

Titel: Head of Sales, indoor – Jylland
Speciale: Sportsgulve & inventar

Om Flemming

Flemming har de sidste 15 år været ansat i kunstgræsindustrien og etableret baner overalt i Danmark. Han er uddannet i logistikbranchen og har en solid erfaring i at få samlet alle processerne i projekterne og sikre en optimal gennemførelse. Med mere end 100 anlæg inden for Atletik og Kunstgræs vil Flemming være den helt rigtige sparringspartner for såvel klubber og rådgivere. Som aktiv i en fodboldforening har Flemming de bedste forudsætninger for at sætte sig ind i netop den enkelte klubs situation.

Flemming Lauenborg

Titel: Sales Manager, outdoor
Speciale: Kunstgræs & andre belægninger

Om Thomas

Thomas har 30 års erfaring fra sportsbranchen, hvor han en stor del af tiden selv har været med i udviklingen af produkter og redskaber. Derudover har Thomas i mange år lavet projektrådgivning og indretning, fra den lille skolegymnastik sal, den helt traditionelle idrætshal, til den moderne multihal, med Sportsgulve, op-stregning, udstyr og inventar, omklædning, hejsefoldevægge, tribuner, mm. Thomas’ håndværksmæssige baggrund som tømrer giver den rette indsigt og forståelse for, hvad der er muligt og gør ham i stand til at give den rette rådgivning om produkter om muligheder hos den enkelte.

Thomas Krogh

Titel: Sales Manager, indoor – Sjælland
Speciale: Sportsgulve og inventar

Historie

TopSport Danmark Aps er etableret i februar 2020, men blev etableret 2012 som IC Result Media & Sport Aps af Torben Grangaard, hvor virksomheden hovedsageligt beskæftiget sig med elektronisk tidtagning til svømning, atletik & hestesport.

Årsagen til navneændringen i 2020 kom i forbindelse med at den store tyske virksomhed, TopSport GmBh’s medejerskab af virksomheden i februar 2020 var en realitet. TopSport Gmbh har igennem de sidste 25 år været entreprenør på mere end 100 sportsgulve i Danmark, og i Tyskland én af de absolut førende på markedet, både indenfor sportsgulve samt inventar til idrætshallen.

Samtidig kunne TopSport Danmark byde Lars Poulsen velkommen ombord i virksomheden og med den konstellation og fokus på sportsgulve samt inventar til idrætshallerne, var det oplagt at lave navneforandringen til TopSport Danmark.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Skriv til os via kontaktformularen herunder eller find din konsulent HER- Vi sidder klar til at hjælpe!