Kombielastiske sportsgulve

Disse konstruktioner er top professionelle sportsgulvskonstruktioner målrettet for håndbold, volleybold og badminton i henhold til DIN 18032 del 2 & EN 14904. Et kombielastisk sportsgulv består af en fladeelastisk underkonstruktion, med en punktelastisk overflade og opfyldere højere krav end, hvis gulvet var et rent fladelastisk eller punktelastisk gulv. Der er et utal af konstruktionsmuligheder helt afhængig af den/de primære idrætsgrene og den yderligere anvendelse af gulvet til arrangementer indenfor kultur, udstillinger m.m.

Det kombielastiske sportsgulv består både af en fladeelastisk undergulvskonstruktion og en punktelastisk overflade. Dermed kombinerer de 2 gulvtypers egenskaber. Gulvet ligger i klasse 3 og 4, som betegner gulve, der egner sig bedst til større sportshaller, hvor der er stor belastning, og hvor hallen anvendes af personer i alle vægtklasser.

Deformationsområdet er meget bredt, men selve deformationen sker primært der, hvor gulvet belastes.  

Produktoversigt

NavnUNO PUR COMBI VST 31UNO Combi PAD R31UNO PUR COMBI V 66
OverfladeSportspolyurethan2 mm polyurethanSports - polyurethan
Mere infoKontaktKontaktKontakt

Overflader

Sports-polyurethan er et flydende, vandbaseret & miljørigtigt produkt der lægges ud i 1,5-3mm tykkelse så der ingen samlinger er. Sports-polyurethan fås i mere end 25 forskellige farver så der er rig mulighed for at give gulvet det helt rigtige udtryk. Læs mere om sportspolyurethan herunder og se de forskellige farver vi tilbyder.

Sports-vinyl er en PVC sportsbelægning der udlægges i baner og svejses sammen i samlingerne.

Den anvendes meget i de mobile sportsgulve, men kan også udlægges som stationær belægning i en idrætshal, hvor den klæbes til underkonstruktion på same måde som sports-linoleum.

Læs mere om sportsvinul herunder.

Sports-linoleum må ikke forveksles med almindelig kendte linoleumsgulve.

Sportslinoleum er specielproduceret til sport og til haller med ekstrem høj belastning af aktiviteter, der ikke har med sport at gøre. Sportslinoleum får sin sportsfriktion via specielle vaske/plejemidlerne eller en direkte polyurethan coating.

Læs mere om sportslinoleum herunder og se de forskellige farver, vi tilbyder.

Udvalgte referencer

Har I brug for sparring omkring jeres løsning?

I kan få uforpligtende rådgivning, uanset hvor i processen I står – om behov og ambitioner eller konkrete produkter og løsninger. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer videre.