Kombielastiske sportsgulve

Disse konstruktioner er top professionelle sportsgulvskonstruktioner målrettet for håndbold, volleybold og badminton i henhold til DIN 18032 del 2 & EN 14904. Et kombielastisk sportsgulv består af en fladeelastisk underkonstruktion, med en punktelastisk overflade og opfyldere højere krav end, hvis gulvet var et rent fladelastisk eller punktelastisk gulv. Der er et utal af konstruktionsmuligheder helt afhængig af den/de primære idrætsgrene og den yderligere anvendelse af gulvet til arrangementer indenfor kultur, udstillinger m.m.

Det kombielastiske sportsgulv består både af en fladeelastisk undergulvskonstruktion og en punktelastisk overflade. Dermed kombinerer de 2 gulvtypers egenskaber. Gulvet ligger i klasse 3 og 4, som betegner gulve, der egner sig bedst til større sportshaller, hvor der er stor belastning, og hvor hallen anvendes af personer i alle vægtklasser.

Deformationsområdet er meget bredt, men selve deformationen sker primært der, hvor gulvet belastes.  

Produktoversigt

Overflader

Udvalgte referencer

Har I brug for sparring omkring jeres løsning?

I kan få uforpligtende rådgivning, uanset hvor i processen I står – om behov og ambitioner eller konkrete produkter og løsninger. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer videre.

Lars Poulsen

[email protected]
+45 4290 5878

Jylland

Thomas Krogh

[email protected]
+45 3020 7806

Sjælland