ATLETIK
TIDTAGNINGSSYSTEMER


Både i træning og konkurrence, er tiden en så integreret del, at moderne atletikarenaer bør være fuldt udstyret til med moderne tidtagningssystemer. Tidtagningssystemer til træning & konkurrencer kræver en række forskellige elementer såsom datahåndtering og distributionstjenester. Vi ved af erfaring, at alle har forskellige krav og behov og derfor tilpasser vi altid en løsning baseret på særlige behov og budget. Vi leverer samlede løsninger, der kan dække alle behov fra den daglige træning til internationale konkurrencer.

Take your marks, get set


Et heat startes af en official, der igangsætter heatet via taleoverførsel ( “Take your marks, GO” ) og en startanordning, som generer både en lyd og et visuelt startsignal via den elektroniske startpistol. Ved mållinjen stopper et sæt fotoceller den løbende tid, som tilskuerne kan se som den uofficielle tid via et scoreboard. Når løberne passerer mållinjen tager højhastighedskameraet mere end 10.000 billeder pr. sek. Via videotavle eller scoreboard vises den officielle tid til publikum samt atleter.


Uforpligtende rådgivning


Med referencer fra stadions i hele Danmark, tilbyder vi uforpligtende rådgivning. Vi har stor erfaring med rådgivning vedr. kabeltræk, skitesetegninger i forbindelse med renoveringer og til helt nye anlæg. Det er vores erfaring at alle parter, gavner mest af at der bliver taget højde for alle fremtidige kabeltræk allerede under byggeprocessen.


INSTALLATIONER

Konkurrence

Elektronisk tidtagning til konkurrencer kræver blandt andet et højhastighedskamera der kan dokumentere tiden. Ligeledes ønsker man til en konkurrence at kende vindforholdene via en vindmåler. Vindmåleren kommunikerer direkte med kameraet. Den uofficielle tid registreres via et ATUX system som sammen med en fotocelle standser den løbende tid. Den uofficielle tid vises gerne til publikum via et scoreboard.

Træning

Til den daglige træning kan et basis system med ét sæt fotoceller og en ATUX være et fantastisk redskab både for træner og atleter. Systemet styres ved hjælp af en start/stop/reset knap og alle tider kan printes via en backup printer, og ligeledes kan de gemmes på en pc.

Udvalgte referencer

Odense Atletik Stadion

Odense Atletik Stadion

Odense Cykel & Atletikarena

Odense Cykel & Atletikarena

Greve Atletik

Greve Atletik


Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres behov og ambitioner.