Overflader

Der findes flere forskellige typer af overflader, som anvendes til forskellige slags konstruktioner og typer af gulve. Herunder kan du læse om de mest anvende overfladebelægninger; polyurethan, linoleum, parket & vinyl.

Sports-polyurethan

Sports-polyurethan er et flydende, vandbaseret & miljørigtigt produkt, der lægges ud i 1,5-3mm tykkelse, så der ingen samlinger er. Sports-polyurethan fås i et utal af forskellige farver, så der er rig mulighed for at give gulvet det helt rigtige udtryk.

 • Sports-polyurethab er modstandsdygtig overfor direkte tryk fra f.eks teleskoptribuner, borde stole m.m.
 • Sports-polyurethan er et 2-komponent, kunstigt fremstillet produkt.
 • Sports-polyurethan er af så god kvalitet og har en meget lang levetid, at med de lave vedligeholdelses og rengøringsomkostninger der er på belægningen, er sports-polyurethan den økonomisk set, mest optimale investering til et nyt sportsgulv.

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere om vores produkter indenfor sports-polyurethan.

Sports-linoleum

Sports-linoleum må ikke forveksles med almindelig kendte linoleumsgulve. Sportslinoleum er specielproduceret til sport og til haller med ekstrem høj belastning af aktiviteter der ikke har med sport at gøre. Sportslinoleum får sin sportsfriktion via specielle vaske/plejemidlerne eller en direkte polyurethan coating. Sportslinoleum kan udlægges på mange forskellige underkonstruktioner som egner sig til de fleste sportsgrene.

 • Sports-linoleum er en slidstærk gulvbelægning som har en meget lang levetid. Gulvet kan renses og genopfriskes efter mange års brug, hvorefter det står som nyt.
 • Sports-linoleum er naturlige råmaterialer. Det indeholder ingen spor af, hverken PVC eller phtalater.
 • Sportslinoleum har mange af de samme sportslige egenskaber som et sportsparket, men man sparer blandt andet de omkostninger som et parketgulv har brug for ca. hvert 3 år.
 

Kontakt os, hvis du vil vide mere om vores produkter indenfor sports-linoleum.

Sports-parket

Sportsparketten er en klassisk fladelastisk belægning, som aldrig går af mode og fortsat foretrækkes af mange.  Dens naturlige udseende samt miljøvenlige fokus gør den til et godt valg.

Vores tætte samarbejdspartner på sportsparket er den førende leverandør af parketgulve, Junckers. Junckers fremstiller massive sportsgulve i høj kvalitet og til alle typer træningshaller, herunder fitness, basketball, squash og mange flere.

 • Et parketgulv kan renoveres ved slibning, således gulvet efter mange års brug igen står som nyt.
 • Junckers sportsgulve produceres af 100% massivt træ og der er derfor ingen mellemliggende lag af andre materialer.
 • Gulvene har en solid tykkelse på 22mm og det sikre den nødvendige stabilitet.
 • Er sportspaketten lakeret fra fabrik er det ikke umiddelbart nødvendigt at lakere gulvet førend ibrugtagning, da denne lak holder lige så lang tid som stregerne.
 

Kontakt os, hvis du vil vide mere om vores produkter indenfor sports-parket.

Sports-vinyl

Sportsvinyl er en PVC sportsbelægning der udlægges i baner og svejses sammen i samlingerne. Den anvendes meget i de mobile sportsgulve, men kan også udlægges som stationær belægning i en idrætshal, hvor den klæbes til underkonstruktion på same måde som sports-linoleum.

 • Sportsvinyl kræver minimal vedligeholdelse – med specialbehandlede overflade er gulvet meget nemt at vedligeholde og holde rent.
 • Sports-vinylen er populær og er blandt andet anvendt de seneste mange år ved Europa og Verdensmesterskaberne i håndbold.
 • Opfylder alle krav i henhold til EN14904.
 

Kontakt os hvis du vil vide mere om vores produkter indenfor sports-vinyl.

Renovering

Renovering af eksisterende sportsgulve som polyurethan, linoleum eller PVC er en nem og omkostningslav mulighed for at genopfriske et gammelt sportsgulv med brug af sports–polyurethan.

Retop metoden anvender blot det gamle gulv til at ligge en ny polyurethan belægning henover. Der er altså ingen bortskaffelsesomkostninger, hvilket gør metoden både miljøvenlig og omkostningslav, ved at øge gulvets livscyklus uden at skulle bortskaffe gammelt materiale. For brugerne af gulvet betyder det, at friktionen bliver i høj klasse og stemmer overens med standarden for eksempelvis håndbold.

Kontakt os for mere information og tilbud på dit renoveringsprojekt.

Udvalgte referencer

Har I brug for sparring omkring jeres løsning?

I kan få uforpligtende rådgivning, uanset hvor i processen I står – om behov og ambitioner eller konkrete produkter og løsninger. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer videre.