SPORTSGULVE

- MILJØBEVIDST, ALSIDIGT & LANGTIDSHOLDBART


Alle gulvbelægninger til sports- og multifunktionelle haller har brug for individuelt tilpassede egenskaber som hårdhed og elasticitet. Vi tilbyder gulvløsninger til alle formål og enhver form for sport. Sortimentet af farvekombinationer er næsten uendeligt, så uanset om der er tale om ensfarvede eller flerfarvede gulve, kan vi levere et hav af forskellige designs og skabe det ønskede visuelle udtryk.
Sidst men ikke mindst tilbyder vi sportsgulve med lave emissioner og høj brandbeskyttelse og sammenlignet med andre materialer (såsom linoleum, PVC og træ), giver polyurethan en lang række fordele som. Systemer der mindsker risikoen for skader hos atleter i alle aldre; de beskytter leddene og giver samtidig høj stabilitet og godt fodfæste. Polyurethan sportsgulvet letter sågar rengøringen og vedligeholdelsen.

CONIPUR AE
AREA ELASTIC SPORTS FLOOR


På grund af det områdeafstivende mellemlag giver CONIPUR AE en god stabilitet for sportsudøveren. På grund af den stive træmatrix er belastningen med sportsudstyr, samt den multifunktionelle brug næsten ubegrænset. Kravene til jordens/basens fladhed er lavere sammenlignet med punkt og blandede elastiske sportsgulve. Gulvet overholder alle internationale normer og tekniske standarder.

Specielt velegnet til: Multihaller, skole idrætshaller, rullestol sport & gymnastik haller.

Download brochure (PDF)


CONIPUR CE
COMBINED ELASTIC SPORTS FLOOR


CONIPUR CE er en elastisk understruktur (PUR-skummåtte og træmatrix) kombineret med et punktelastisk lag. Takket være det områdeafstivende mellemlag giver CONIPUR CE-systemet en god stabilitet for idrætsudøverne.

På grund af den stive træmatrix er belastningen med sportsudstyr, samt den multifunktionelle brug næsten ubegrænset. Kravene til undergrundens fladhed er lavere sammenlignet med punkt og blandede gulve.

CONIPUR CE - det kombinerede elastiske sportsgulv kombinerer i høj grad fordelene ved punkt- og områdeelastiske gulve. Som regel har de en større svingende masse. Den punktelastiske komponent oven på trækonstruktionen har en beskyttende og behagelig effekt.

Overholder alle vigtige internationale normer og tekniske standarder. Godkendt af FIBA og IHF.

Specielt velegnet til: Multihaller, boldsport, aerobics, dans & gymnastik

Download brochure (PDF)CONIPUR HG
POINT-ELASTIC SPORTS FLOOR


På grund af sin fleksible PU-overflade på 2 - 3 mm danner CONIPUR HG - når den er belastet med en punktbelastning - en lille deformation, som næsten er størrelsen af den direkte påvirkning. Disse dæmpnings- og beskyttelsesegenskaber kan indstilles individuelt ved tykkelsen af det elastiske lag. Desuden har CONIPUR HG en lav bygge-højde.

Ud over mange forskellige sportsgrene er CONIPUR HG ideel til brug i børns og ungdoms idrætsgrene da det reducerer risikoen for skader og overbelastninger på grund af den kraftige støddæmpning.

Overholder alle vigtige internationale normer og standarder. Godkendt af IHF, FIBA og BWF.

Specielt velegnet til: Multilhaller, boldsport, kampsport. Speciel velegnet til børn og unge.

Download brochure (PDF)

Renovering af sportsgulve

Vi tilbyder ligeledes en omkostningslav og teknisk simpel løsning til renovering af PUR-belægninger i sportshaller. Denne teknologi er baseret på mange års erfaring med en række overfladetyper i en række forskellige idrætshaller og anvendes individuelt og overvåget af vores teknikere for at sikre et perfekt resultat. En renovering kan udføres på polyuretan gulve såvel som på præfabrikerede gulvbelægninger som linoleum eller PVC uden problemer. Dette er en miljøvenlig løsning, fordi det eksisterende sportsgulv er bevaret, hvilket reducerer bortskaffelsesomkostninger og affald. Dette har en positiv indflydelse på livscyklusomkostningerne og giver stadig atleten den ønskede præstation af et ny indendørs sportsgulv.

GALLERIE