Elektronisk tidtagning
- svømning


Elektronisk tidtagning til konkurrencer, uanset niveau kræver en række forskellige elementer såsom datahåndtering og distributionstjenester. Vi ved fra erfaring, at alle har forskellige krav og behov og derfor tilpasser vi altid en løsning baseret på særlige behov og budget.

Herunder kan du læse om de forskellige løsninger & systemer som skal til for at afholde et succesfuldt svømmestævne, uanset om det er på klubniveau eller professionelt niveau. Ligeledes kan du læse om forskellen på en mobil installation og en fast installation og dermed blive klogere på, hvad den korrekte installation er for Jer.

On your marks, get set..


Et heat startes af en official, der igangsætter heatet via taleoverførsel ( “On your marks, get set” ) og en startanordning, som generer både en lyd og et visuelt startsignal.

Omegas kendte touchpads, som er monteret på endevæggen i alle baner, registrerer et tryk mellem 1,5 og 2,5 kg overalt på fladen. Det eliminerer såkaldte ”spøgelsesberøringer” som følge af vandets bevægelse. Pladerne registrerer, hvilken svømmer på hvilken bane, der trykker sig ind hvornår. Alle tider sendes og gemmes via Omega Quantum Aquatics til Piccolo scoreboard/videotavler og PC’er.

Uforpligtende rådgivning

Svømning er blandt de mest populære sportsgrene i hele verden og sporten prioriteres i højere og højere grad herhjemme.

Med mere end 50 referencer fra svømmehaller & klubber i hele Danmark, tilbyder IC Result uforpligtende rådgivning uanset om det er nye startskamler, træningsudstyr eller et komplet elektronisk tidtagningssystem til nationale og internationale konkurrencer.INSTALLATIONER

Mindre klubstævne & træningspakke


ATUX systemet er en god løsning til konkurrencer på klubniveau og til træning i hverdagen. Systemet er fuldt kompatibelt med Wingrodan og automatisk transmission af tider.

Opgraderer man senere til et Quantum system, kan ATUX’en anvendes som backup og fortsat til den daglige træning. Der kan ligeledes tilvælges andre produkter til pakken som en Piccolo resultattavle eller IC Start m/mikrofon.

  • ATU-X timekeeping enhed
  • Backup printer
  • Start/Stop/ Reset knap
  • Trykknapper & harness
  • PC

Mobil installation


Denne installation af elektronisk tidtagningsudstyr er primært til haller, hvor det ikke er en mulighed at lave en fast installation. Det mobile udstyr tages som regel frem dagen inden konkurrencestart for klargøring samt tjek af kabler og signaler. Samtlige kabler ligger løst langs gulvet, og udstyret skal pakkes sammen efter endt brug for at forlænge udstyrets levetid. .

Ønsker man en top professionel løsning udskiftes piccolo scoreboard til en LED videotavle.


Fast installation


En fast installation vil vi altid anbefale, hvis man har muligheden for det. Kablerne trækkes i pvc rør i plinten eller i ingeniørgang under bassinet, så man slipper på denne måde for løse kabler langs gulvet under konkurrencer. Ønsker man en top professionel løsning udskiftes resultattavlen med en videotavle, hvor sponsorreklamer kan vises samt atlet præsentationer og resultater kan vises.

udvalgte Referencer

Bellahøj Svømmehal

Bellahøj Svømmehal

Greve Svømmehal

Greve Svømmehal

Gribskov Svømmehal

Gribskov Svømmehal

Nordfalster Svømmehal

Nordfalster Svømmehal

Svømmestadion Danmark, Esbjerg

Svømmestadion Danmark, Esbjerg


Panteren Svømmehal

Panteren Svømmehal

Skive Badeland

Skive Badeland

 Taastrup Svømmehal

Taastrup Svømmehal

Pals Høll Færøerne

Pals Høll Færøerne

Rødekro Svømmehal

Rødekro Svømmehal

Kontakt os for en uforpligtende snak om Jeres behov og ambitioner.

Julie Grangaard
Adm. Direktør
Tlf. +45 2576 0587
Mail: jg@topsport-danmark.dk