SVØMNING

KVALITETSUDSTYR TIL SVØMMEHALLEN


Hos Topsport Danmark har vi stor kendskab til svømmehalsinventar, og dets udfordringer grundet det ekstremt hårde miljø der er i svømmehaller. Vi tilbyder uforpligtende rådgivning og vejledning fra start til slut, og vi hjælper Jer med at finde de rigtige produkter, der passer til netop Jeres behov og budget.

Vi garanterer at alle vores produkter overholder FINA krav, og vi rådgiver udelukkende ud fra det mindset at FINA krav til, hver en tid skal overholdes.

Finder du ikke det du søger herunder, er du meget velkommen til at kontakte os så vi kan hjælpe dig videre.

STARTSKAMLER

Til konkurrencer, hvor trackstart og elektronisk tyvstart er et krav, har vi Omegas anerkendte startskamler som er designet i glasfiber og med et flot design. Omegas skamler kommer med eller uden elektronisk tyvstarts-funktion.

Derudover har vi et stort udvalg af både stål skamler samt andre typer glasfiber startskamler, således at vi kan tilbyde skamler til alle formål og budgetter

THE SWIMSUIT DRYER

Fjerner optil 95% af vandet fra badetøj på få sek.! Det gør den til et fantastisk produkt for enhver svømmehal at kunne tilbyde sine gæster. Swimsuit Dryers design er fokuseret på sikkerhed og lang levetid, samtidig med et flot og tidløst look. .

Holdbare komponenter af høj kvalitet kombineret med tekniske innovationer sikrer, at Swimsuit Dryer slår konkurrencen. Hallernes tilbagemeldinger er udelukkende positive og deres gæster samt klubbernes konkurrence svømmere har fået en nemmere hverdag.

Counter-Top-Unit-3

udvalgte Referencer