SVØMNING

-ELEKTRONISK TIDTAGNING TIL TRÆNING & KONKURRENCER


Herunder kan du læse om de forskellige løsninger & systemer indenfor elektronisk tidtagning som skal til for at afholde et succesfuldt svømmestævne, uanset om det er på klubniveau eller professionelt niveau. Ligeledes kan du læse om forskellen på en mobil installation og en fast installation og dermed blive klogere på, hvad den korrekte installation er for Jer.

TIDTAGNING TIL KONKURRENCER


Et heat startes af en official, der igangsætter heatet via taleoverførsel ( “On your marks, get set” ) og en startanordning, som generer både en lyd og et visuelt startsignal.

Omegas kendte touchpads, som er monteret på endevæggen i alle baner, registrerer et tryk mellem 1,5 og 2,5 kg overalt på fladen. Det eliminerer såkaldte ”spøgelsesberøringer” som følge af vandets bevægelse. Pladerne registrerer, hvilken svømmer på hvilken bane, der trykker sig ind hvornår. Alle tider sendes og gemmes via Omega Quantum Aquatics til Piccolo scoreboard/videotavler og PC’er.


TIDTAGNINGS INSTALLATIONER

SEMI AUTOMATISK SYSTEM


ATUX systemet er en god løsning til konkurrencer på klubniveau og til træning i hverdagen. Systemet er fuldt kompatibelt med Wingrodan og automatisk transmission af tider.

Opgraderer man senere til et Quantum system, kan ATUX’en anvendes som backup og fortsat til den daglige træning. Der kan ligeledes tilvælges andre produkter til pakken som en Piccolo resultattavle eller IC Start m/mikrofon.

  • ATU-X timekeeping enhed
  • Backup printer
  • Start/Stop/ Reset knap
  • Trykknapper & harness
  • PC

MOBIL INSTALLATION


Denne installation af elektronisk tidtagningsudstyr er primært til haller, hvor det ikke er en mulighed at lave en fast installation. Det mobile udstyr tages som regel frem dagen inden konkurrencestart for klargøring samt tjek af kabler og signaler. Samtlige kabler ligger løst langs gulvet, og udstyret skal pakkes sammen efter endt brug for at forlænge udstyrets levetid. .

Ønsker man en top professionel løsning udskiftes piccolo scoreboard til en LED videotavle. Se vores udvalg af løsninger til videotavler her.


FAST INSTALLATION


En fast installation vil vi altid anbefale, hvis man har muligheden for det. Kablerne trækkes i pvc rør i plinten eller i ingeniørgang under bassinet, så man slipper på denne måde for løse kabler langs gulvet under konkurrencer. Ønsker man en top professionel løsning udskiftes resultattavlen med en videotavle, hvor sponsorreklamer kan vises samt atlet præsentationer og resultater kan vises. Se vores udvalg og løsninger til videotavler her.

KONTAKT OS ALLEREDE IDAG

Vi giver uforpligtende rådgivning uanset, hvor I processen I står og få en god dialog vedr. Jeres behov, muligheder & ambitioner. Vi ser frem til at høre fra Jer, og hjælpe Jer videre.

Julie
Grangaard

jp@topsport-danmark.dk
+45 2576 0587

    UDVALGTE REFERENCER