Atletikudstyr

I højeste kvalitet

Hos TopSport Danmark har vi gennem mange års erfaring opbygget et stort kendskab til idræts- og fritidsudstyr og -rekvisitter, med vægt på atletikudstyr og nedstøbningsudstyr. Vi kan med vores erfaring rådgive og vejlede fra start til slut. Vi er med hele vejen fra bestilling, til levering og montering. Vi leverer alt atletikudstyr med IAAF godkendte certifikater. Det er jeres garanti for, at jeres nye produkter er af højeste kvalitet og lever op til internationale krav.

Artec atletikudstyr findes stort set på ethvert atletikstadion i Danmark, og vi er stolte af at være eksklusiv leverandør af dette kvalitetsudstyr. Vi tilbyder altid uforpligtende rådgivning og hjælper med at finde de produkter, der passer til netop jeres behov og budget.

Vores produktudvalg

Hække og forhindringsbomme – med IAAF certifikat

Kvalitets konkurrence hække & forhindringsbomme med IAAF certifikat samt trolleys og vandgrave. Hække findes i mange forskellige variationer, fra konkurrencer til træning og skolesport. Du vil derfor altid finde det, du har brug for, når det kommer til IAAF-certificerede hække til konkurrence og træning eller trolleys til opbevaring og transport. Vi leverer flere forskellige typer af hække, bomme mm. så tøv ikke med at kontakte os for yderligere informationer.

Barrieresystemer – til sportspladser og stadions

Barrieresystemer til sportspladser er et vigtigt kvalitetselement. De opfylder kravene om struktur og orden, samtidig med optimale reklame forhold, samt beskyttende funktion for tilskuere og spillere. Derfor er en professionel sportsplads uden barrieresystemer næppe tænkelig. For at vores kunder kan præsentere deres sponsorer optimalt, fremstiller vi reklameelementer af aluminiumskompositplader i mange forskellige størrelser og former.

Højdespringsmåtte – med mobil platform samt aluminiumscover

Med denne kombination af et cover og muligheden for at folde højdespringsmåtten på en mobil platform, tilbyder vi ikke kun vores kunder den mest fleksible tilgang til brug af måtten, men også en måde at opbevare den, hvor den er beskyttet mod fugt og dårlige vejrforhold. På denne måde øges måtternes holdbarhed betydeligt og samtidigt er der stor fleksibilitet for brugerne af disse. Vi tilbyder højdespringsmåtter og udstyr i flere kvaliteter, alt fra IAAF godkendte produkter til skoleidræt.

Stangspringsmåtter og udstyr

Vi tilbyder stangspringsmåtter i forskellige kvaliteter med og uden IAAF certifikater. Specielle designs er tilgængelige på forespørgsel, så alt er muligt. Med vores højkvalitetsprodukter har vi ikke kun etableret et godt omdømme som kvalitetsleder i ind-og udland. Artec er også forbundet med højeste produktkvalitet til et ideelt prisforhold. Dette gælder især for stangsprings og højdespringsdiscipliner, da atleternes sikkerhed er garanteret takket være vores produkter af høj kvalitet.

Afsætningsplanker – af bedste kvalitet med IAAF certifikat

Kvaliteten af afsætsplanker med IAAF-certifikat er en meget vigtig parameter, når det kommer til længde & tresprings konkurrencer på højeste niveau. For at imødekomme disse krav har Artec i mange år lagt stor vægt på den tekniske udvikling samt den høje produktionskvalitet af afsætsplankerne. Artec producerer multifunktionelle afsætsplanker som er helt uafhængige af vejrforhold samt med anti-skrid overflade.

Hammer/diskosbure – af højeste sikkerhed med IAAF-certifikat

Artecs bure til hammer/diskos er anvendt verden over til internationale konkurrencer. De stiller store krav til teknologi og kvalitet, og endnu større vægt på sikkerheden. Derfor anvendes udelukkende de absolut mest stabile og slidstærke aluminiumsprofiler, der er specielt fremstillet til hammerkastbure. Til sikkerhedsnet anvendes udelukkende højkvalitetsnet for at imødekomme sikkerhedsaspektet 100%.

Behov for andet udstyr til jeres arena?

TIDSTAGNING

VIDEOTAVLER

Har I brug for sparring omkring jeres løsning?

I kan få uforpligtende rådgivning, uanset hvor i processen I står – om behov og ambitioner eller konkrete produkter og løsninger. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer videre.