Services

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Vi har flere serviceområder, hvor vi kan hjælpe dig indenfor både service og rådgivning samt udlejning af udstyr. Vi hjælper gerne med konsultation og rådgivning af tekniske løsninger samt service og vedligeholdelse af eksisterende systemer. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Service af udstyr

Har I et anlæg fra os, der trænger til service eller ønsker I blot en gennemgang for at sikre optimal funktion?

Vi udfører både service og gennemgang med en klar protokol efter afslutningen af ​​servicen. For kontinuerligt at sikre, at dit udstyr er i den bedste stand, anbefaler vi en serviceaftale, hvor servicen planlægges en gang om året.

Udlejning af udstyr

Vi udlejer mindre anlæg som trådløse ATU-X timing systemer, der egner sig til f.eks. hestespring og andre typer af enklere tidtagningsbegivenheder indenfor atletik, svømning og hestesport.

Ligeledes udlejer vi det enkle og meget brugervenlige system fra MyLaps som inkludere en måtte man ruller ud, samt optil 300 genanvendelige chips. Systemet kan anvendes til løb, triathlon, cykling, svømning og meget mere.

Kontakt os for mere information og priser for udlejning.

Rådgivning

Ønsker I hjælp til at få materiale til din hal eller arena? Eller måske evaluere andre produkter for at skabe et grundlag for, hvad du har brug for, og hvilke krav du skal stille til dit anlæg? Vi kan tilbyde forskellige typer tjenester med alt fra teknisk dokumentation, overholdelse af internationale krav eller blot en dialog omkring, hvad der passer bedst til Jeres behov og økonomi. Vi står klar til at hjælpe jer videre.

Har I brug for sparring omkring jeres løsning?

I kan få uforpligtende rådgivning, uanset hvor i processen I står – om behov og ambitioner eller konkrete produkter og løsninger. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer videre.

Christoffer Schmidt

[email protected]
+45 5164 7070