HVEM ER VI

Vores engagement i forenings- og forbunds arbejde samt tilknytningen til organisationer går rigtig mange år tilbage. Torben Grangaard, som grundlagde IC Result Aps i 2011 har erfaring som leverandør til de danske sports arenaer, ude som inde siden 1979. Vi kan derfor garantere, at vi med vores erfaring altid sikrer vores kunders interesser på bedste vis og rådgiver kommuner, klubber & arkitekter med en solid håndfuld erfaring indenfor branchen. Det er netop disse erfaringer – i kombination med vores professionelle leverandører, der skaber en solid base for den konstruktive dialog.

I februar 2020 fik daværende IC Result Aps en ny medejer i tyske TopSport Gmbh. I den forbindelse skiftede IC Result Aps navn til TopSport Danmark Aps. TopSport har igennem de sidste 25 år været entreprenør på mere end 100 sportsgulve i Danmark, og i Tyskland er de én af de absolut førende på markedet.TOPSPORT ER EN VÆRDIGFULD SPARRINGSPARTNER

Når det nye byggeri skal planlægges og projekteres, sikre vi at alle moderne standarder, internationale krav samt brugernes og bygherrens ambitioner overholdes.

Vi hjælper foreninger med at sikre, at deres nye faciliteter er en fornuftig investering i fremtiden. Vi leverer udstyr til forbund og klæder dem på til at være vært for internationale sportsbegivenheder, og vi rådgiver bygherrer, så de får de helt rigtige løsninger til det kommende anlæg.