Hvem er vi?

Skal I bygge nyt sportsgulv til idrætshallen? Eller installere nye startskamler til svømmehallen?
Uanset jeres projekt tilbyder vi uforpligtende rådgivning. Det gælder både, hvis du repræsenterer en klub, en kommune, et arkitektfirma eller et byggefirma. For der er altid mange overvejelser at gøre, inden et projekt starter op.

Vores team sidder altid klar til at tage en uforpligtende snak, og hjælpe jer videre.

Vi rådgiver eller styrer projektet og i samråd med jer, finder vi den bedste løsning og kommer helt i mål, sammen.

Teamet

Christoffer Schmidt

Adm. Direktør

cs@topsport-danmark.dk
+45 5164 7070

Lars Poulsen

Head of Sales, Sportsfloor

lp@topsport-danmark.dk

+45 4290 5878

Martin Stampe

Head of Projects

ms@topsport-danmark.dk
+45 2594 0124

Julie Grangaard

General Manager

jg@topsport-danmark.dk
+45 2576 0587

Historie

TopSport Danmark Aps er etableret i februar 2020, men har fra 2011 eksisteret som IC Result Media & Sport Aps, hvor vi hovedsageligt har beskæftiget os med elektronisk tidtagning til svømning, atletik & hestesport.

Årsagen til navneændringen kom i forbindelse med vores tyske leverandør og samarbejdspartner TopSport GmBh’s medejerskab af virksomheden i februar 2020. TopSport Gmbh har igennem de sidste 25 år været entreprenør på mere end 100 sportsgulve i Danmark, og i Tyskland én af de absolut førende på markedet, både indenfor sportsgulve samt inventar til idrætshallen.

Samtidig kunne vi hos TopSport byde Lars Poulsen velkommen ombord. Med den konstellation og fokus på sportsgulve samt inventar til idrætshallerne, var det oplagt at lave navneforandringen til TopSport Danmark.

Vores tilknytning til organisationer og engagement samt samarbejde med foreninger og forbund går mange år tilbage  og vi kan derfor garantere, at vi med vores erfaring altid sikrer vores kunders interesser på bedste vis. Vi rådgiver kommuner, klubber & arkitekter med solid erfaring indenfor branchen. Det er netop de erfaringer – i kombination med vores professionelle leverandører, der skaber en solid base for den konstruktive dialog, vi tager med dig.