Teleskop-tribuner

Øget alsidighed & økonomisk fordel

Med en teleskoptribune kan I hurtigt forvandle jeres traditionelle sportshal til at have et stort univers af anvendelsesmuligheder. På den måde kan flere grupper med forskellige idrætsinteresser bruge hallen på samme tid. Det øger alsidigheden og anvendelsesmulighederne af konference-, kultur-, uddannelses- og sportsfaciliteter. Modsat en fast tribune, kan en teleskoptribune øge effektiviteten, udnyttelsesgraden og i sidste ende den økonomiske fordel.

Vores leverandør har siden 1977 produceret faste og mobile tribuner til konference- og kulturarrangementer, auditorier, sportsarenaer og multihaller – i alt mere end 670 projekter over hele verden. Vi kan med rette sige, at vores systemer er gennemtestede og kvalitetssikrede.

Teleskoptribuner til alle formål

Multihaller

En teleskoptribune kan flytte position både frem og tilbage. Ud fra sportsgulvet i jeres hal, vælger vi de hjul, som systemet skal bevæge sig på, så det passer perfekt sammen. Når systemet er samlet og i position, er det så kompakt, at selv en bold, ikke kan komme ind i strukturen.

Afhængigt af, hvilke sæder I ønsker til jeres tribune kan højden af hvert lag i systemet variere, fra 160mm til 540mm. Vores sportstribuner er designet, så de også kan bruges til andre kulturelle arrangementer. På den måde får I mest ud af jeres bygninger.

Stadions

En teleskoptribune er også velegnet til udendørs brug. Et manuelt eller elektrisk drevet system kan stå ude hele året – eller en del af året, hvis I vælger en mobil model. Vi tager alle forhold i betragtning, når vi sammensætter konstruktionen; materialet og dets overfladebehandling sikrer vi imod hårde udendørs forhold.

Der er forskellige typer systemer til både indendørs og udendørs brug, men ens for alle systemer er, at de kan tilpasses jeres lokation og arrangementers omstændigheder. Der findes løsninger til ethvert sted og ethvert arrangement.

Kultur & uddannelse

Teleskoptribuner til uddannelse, kulturelle sammenhænge og konferencer stiller ofte ret specifikke krav til funktionalitet, tilbehør, kvalitet og akustik. Raita teleskoptribuner har en høj kvalitet i den nøje designede og testede grundstruktur, som vi kan justere og skræddersy til jeres specifikke behov.

Sædernes design er skandinavisk og velegnet til både teleskopiske og permanente tribuner. Mange typer af sædebetræk giver rig mulighed, for at I kan designe unikke luksussæder, der er behagelige for alle, der skal bruge dem.

Sæder i skandinavisk design

De forskellige sæder, som er til rådighed til vores Raita systemer, repræsenterer skandinavisk design. Sortimentet af sædemodeller indeholder sæder til både teleskoptribuner og permanente tribuner.
Vi designer også gerne noget unikt ud fra jeres ønsker, budget og behov. Det er også muligt at få plastiksæder til blandt andet udendørs tribuner eller på fodboldstadions, hvor UEFA’s krav skal overholdes. Vores plastiksæder overholder alle de krav.

Jeres fordele med teleskoptribuner

Det bedste design og teknologi

Alle Raita sædesystemer har en præcist designet og testet basisstruktur, som kan tilpasses nøjagtigt til jeres behov. Systemerne er pålidelige og holdbare i mange år frem – det er sikret med dets mange muligheder, grundige tests, omhyggelig udvikling af den grundlæggende struktur, alt sammen gennem næsten 40 år.
For at maksimere rummets multifunktionalitet kan vi sammensætte sædesystemerne, så I kan flytte dem på en gaffeltruck, en palletruck eller lignende.

Bredt udvalg af materialer

Fra vores produktsortiment kan I vælge forskellige designs og materialer til Raitas siddesystemer, gange og trapper, baseret på stil og brug, så I får den løsning, der passer bedst til jer. Overfladematerialet kan f.eks. være parket, laminat, plast, linoleum, tekstil eller glidende krydsfiner. Sæderne kan være alt fra polypropylen-formede sæder over smukt forede krydsfinér sæder til stilfulde siddepladser betrukket med tekstil af høj kvalitet. Sædeelementets forside udgøres som standard af malede stålplader, men også her kan I få elementerne overfladebehandlet.

Høj sikkerhed

Raita siddesystemer kan åbnes manuelt med en elektrisk drivmekanisme eller på en motoriseret rulle. Drivmekanismen er præcis, pålidelig og ekstremt gulvvenlig. Hjulene, der trækker sædesystemet frem og tilbage, er monteret på en fjederjusterbar tandemramme. Det betyder, at når I bruger systemet, fordeles vægten af publikum jævnt over siddesystemet, så det ikke er koncentreret om små punkter på gulvet. Alle løsninger er omhyggeligt udviklede og gennemtestede ned i detaljen, så de er sikre for både publikum og brugere af systemerne.

Skræddersyede løsninger

Pga. den produktionsteknologi, som bliver brugt til Raitas siddesystemer, kan I få en skræddersyet løsning ved særlige behov – for eksempel klimaanlæg og akustik. Vi har også mulighed for at opbygge f.eks. VIP-områder, tekniske områder til lyd og lys, tv-kameraer, handicappladser eller opfylde andre særlige krav. I kan dertil tilvælge trappe og rækkenummer-lys, sæde- og rækkenummerering, vægge på siderne og på bagsiden, håndlister og skriveborde.

Har I brug for sparring omkring jeres løsning?

I kan få uforpligtende rådgivning, uanset hvor i processen I står – om behov og ambitioner eller konkrete produkter og løsninger. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer videre.

Udvalgte referencer