TELESKOPTRIBUNER

-GIVER ØGET ALSIDIGHED & ØKONOMISK FORDEL


Med en teleskoptribune forvandler man hurtigt den traditionelle sportshal, til et univers af forskellige anvendelsesmuligheder, hvor flere grupper med forskellige idræts interesser kan færdes i hallen på samme tid. Teleskoptribuner øger alsidigheden og anvendelsesmulighederne af konference-, kultur-, uddannelses- og sportsfaciliteter. I sammenligning med faste tribuner kan en teleskoptribune øge effektiviteten og udnyttelsesgraden og i sidste ende den økonomiske fordel.
Vores leverandør har siden 1977 produceret faste og mobile tribuner til konference- og kulturarrangementer, auditorier , sportsarenaer og multihaller. Der er gennemført mere en 670 projekter over hele verdenen, så vi kan med rette sige at vores systemer er gennemtestet og kvalitetssikret.

Teleskoptribuner

TELESKOPTRIBUNER TIL MULTIHALLER


En teleskoptribune kan flytte position både frem og tilbage. Vi vælger hjulene, som systemet bevæger sig på, så de passer perfekt til gulvet i hallen. Når systemet er samlet og i position, er det så kompakt, at selv mindre genstande, som for eksempel bolde, ikke kan komme ind i strukturen.

Afhængigt af, hvilke sæder man vælger til sin tribune kan højden af, hvert ”lag” i systemet variere mellem 160mm og 540mm. Sportstribuner er designet således at de også kan anvendes til andre kulturelle arrangementer..


TELESKOPTRIBUNER TIL STADIONS

En teleskoptribune er også velegnet til udendørs brug, hvor et manuelt eller elektrisk drevet system kan stå ude hele året – eller en del af året, hvis der vælges en mobil model. Vi tager alle udendørsforhold i betragtning, når vi sammensætter konstruktionen; materialet og dets overfladebehandling sikres imod hård udendørsforhold.

Der findes forskellige typer systemer til både indendørs og udendørs brug, men ens for alle systemer er at de kan tilpasses til lokationen og arrangementernes omstændigheder. Der findes løsninger for ethvert sted og ethvert arrangement.

Teleskoptribuner
Teleskoptribuner

TELESKOPTRIBUNER TIL KULTUR & UDDANNELSESBRUG

Teleskoptribuner til uddannelses, kulturelle sammenhænge og konferencer stiller ofte ret specifikke krav til funktionalitet, tilbehør, kvalitet og akustik. Raita teleskoptribuner har generelt en høj kvalitet i den nøje designede og testede grundstruktur, som vi kan justere og skræddersy til enhver kundes specifikke behov.

Sædernes design er skandinavisk og er velegnet til både teleskopiske og permanente tribuner. Mange typer af sædebetræk giver rig mulighed for at designe unikke, luksus sæder der er behagelige for alle der skal benytte dem.


SÆDER
- SCANDINAVIAN DESIGN

Udvalget af forskellige typer sæder til rådighed for Raita systemer repræsenterer skandinavisk design. Sortimentet af sædemodeller indeholder sæder til både teleskoptribuner og permanente tribuner.

Ligeledes designer vi sæder efter kundernes ønsker, budget og behov. Der findes også plastic sæder til blandt andet udendørs tribuner, på fodboldstadions, hvor UEFA krav skal overholdes. Vores plastic sæder overholder disse krav.

DESIGN OG TEKNOLOGI
DESIGN & TEKNOLOGI


Alle Raita sædesystemer har en præcist designet og testet basisstruktur, der kan tilpasses nøjagtigt til kundens behov. Næsten 40 års erfaring, omhyggelig udvikling af den grundlæggende struktur og dens forskellige muligheder samt ikke mindst grundige tests sikrer, at systemerne vil være pålidelige og holdbare i mange år frem.

VALG AF MATERIALER

Vi har en række forskellige muligheder for materialer til brug på overfladerne på Raitas siddesystemer, gange og trapper. Og I kan vælge præcis den løsning, der passer bedst til jeres ønsker og behov. Overfladematerialet kan for eksempel være parket, laminat, plast, linoleum, tekstil eller glidende krydsfiner.

Fra vores produktsortiment kan du vælge forskellige muligheder baseret på stil og brug, fra polypropylen-formede sæder til smukt forede krydsfinér sæder og stilfulde siddepladser betrukket med tekstil af høj kvalitet. Sædeelementets forside udgøres som standard af malede stålplader, men også her kan elementerne overfladebehandles efter ønske.

FUNKTIONALITET & SIKKERHED

Raita siddesystemer kan åbnes manuelt med en elektrisk drivmekanisme eller på en motoriseret rulle. Drivmekanismen er præcis, pålidelig og ekstremt gulvvenlig. Hjulene, der trækker sædesystemet frem og tilbage, er monteret på en fjederjusterbar tandemramme. Det betyder, at når systemet er i brug fordeles vægten af publikum jævnt over siddesystemet og er ikke koncentreret om små punkter på gulvet.

For at maksimere rummets multifunktionalitet kan vi sammensætte sædesystemerne, så de kan flyttes på en gaffeltruck, en hånd palletruck eller lignende.

Alle løsninger er omhyggeligt udviklede og gennemtestede ned i detaljen, og der er helt styr på sikkerheden for både publikum og brugere af systemerne.


SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER BASERET PÅ DINE ØNSKER


Produktionsteknologien til Raitas siddesystemer muliggør en skræddersyet løsning ved særlige behov – for eksempel klimaanlæg og akustik. Vi har også forskellige muligheder for at opbygge VIP-områder, tekniske områder til lyd og lys, tv-kameraer, handicappladser og andre særlige krav.

Raita siddesystemer kan udstyres med trappe og rækkenummer-lys, sæde- og rækkenummerering, vægge på siderne og på bagsiden, håndlister og skriveborde.


KONTAKT OS ALLEREDE IDAG

VI kan give uforpligtende rådgivning uanset, hvor I processen I står og få en god dialog vedr. sportsgulve, tribuner og meget mere. Vi ser frem til at høre fra Jer, og hjælpe Jer videre.

Lars
Poulsen

lp@topsport-danmark.dk
+45 4290 5878


Christoffer
Schmidt

cs@topsport-danmark.dk
+45 5164 7070

    Udvalgte Referencer