Startskamler


Markedets bedste kvalitet indenfor startskamler, er uden tvivl en glasfiber skammel, og vi er stolte af at kunne præsentere det største sortiment af startskamler, med og uden elektronisk tyvstartsfunktion.

Vi arbejder med forskellige typer af startskamler og er derfor leveringsdygtige indenfor de flestes behov. Uanset om skamlerne skal anvendes til konkurrencer, hvor trackstart og elektronisk tyvstart efterhånden er et krav eller til en skole svømmehal, hvor skamlerne blot er morskab for børnene, så kan vi levere. Vi har glasfiber og stålskamler indenfor alle prisklasser og har derfor utvivlsomt også en startskammel der passer netop Jeres hal.

Vi garanterer altid at FINA krav overholdes ved konkurrencebassiner.


OMEGA OSB11 STARTSKAMMEL


Omega OSB11 startskamlen blev lanceret under De Olympiske Lege i London 2012.

Skamlen er produceret i glasfiber samt AISI316L, og er en flot og robust startskammel.

Skamlen er udstyret med trackstart og valgfri ”relay break detection” også kendt som ”sladderhanken” eller ”tyvstartsfunktionen”, som registrere en eventuel tyvstart i svømmerens afsæt.

Ved køb af Omega startskamler medfølger altid montage skabelon samt komplet montagekit.

Download produktark her


OMEGA OSB14 STARTSKAMMEL


Omega OSB14 startskamlen er en flot, sporty startskammel.

Skamlen er produceret i glasfiber samt håndtaget i AISI316L

Skamlen egner sig godt til svømmehaller med minimal plads til montering, da den ikke kræver mere end 37cm at blive monteret på. Skamlen er udstyret med trackstart og valgfri ”relay break detection” også kendt som ”sladderhanken” eller ”tyvstartsfunktionen”, som registrere en eventuel tyvstart i svømmerens afsæt.

Ved køb af Omega startskamler medfølger altid montage skabelon samt komplet montagekit.

Download produktark herOMEGA OSB12 STARTPLATFORM


Omega OSB12 er en revolutionerende startplatform som gør det muligt for svømmehaller at beholde deres eksisterende sokkel, men alligevel få en professionel platform med trackstart og elektronisk tyvstart. Omega OSB12 kan monteres eller tilpasses næsten alle svømmehallers eksisterende startskamler, men det kræver grundig vejledning og gennemgang af eksisterende sokler inden udførsel.

Download produktark her


ZETAFORM STARTSKAMMEL


Startskammel af høj kvalitet, produceret i glasfiber. ZETAForm er en unik startskammel, som er specielt designet af JS FormByg i Haderslev i samarbejde med IC Result Media & Sport. Skamlen er udviklet med det formål at svømmehaller, med ønsket om en glasfiber skammel, uden behov for elektronisk tyvstart funktion, her får en flot, prisbevidst glasfiber skammel med trackstart. Skamlen kan produceres efter flere mål, hvilket gør det muligt for flere svømmehaller at installere en glasfiber skammel og gå væk fra de traditionelle stålskamler.

ZETA & FIAMME STARTSKAMMEL


Vores startskamler model ZETA & FIAMME er vores eneste startskamler som er produceret i stål. Til gengæld er det den absolut bedste kvalitet, AISI316L. Skamlen har ikke mulighed for elektronisk tyvstart, men kommer med aftagelig trackstart og vi har mulighed for at justere dens højde så den passer til svømmehallens mål.. Disse skammel er er allerede taget rigtig godt imod i flere haller i Danmark.
IC-FORM STARTSKAMMEL


Startskammel af høj kvalitet, produceret i glasfiber.

Skamlen er udviklet med det formål, at give svømmehaller, hvor man ønsker at få en glasfiber skammel, men hvor det ikke lader sig gøre at montere en klassisk Omega skammel, mulighed for både at få glasfiber samt elektronisk tyvstart og trackstart. Skamlen fremstår i flot design og produceres i Danmark. Den er lavere end begge Omegas modeller og gør det derfor muligt for flere svømmehaller at installere denne type skammel. .Julie
Grangaard

jg@topsport-danmark.dk
+45 2576 0587