The Swimsuit Dryer

Swimsuit Dryer fjerner 95% af vandet fra badetøjet på få sekunder. Det gør den til et fantastisk produkt for enhver svømmehal at kunne tilbyde sine gæster. Swimsuit Dryers design er fokuseret på sikkerhed og lang levetid, samtidig med et flot og tidløst look. Holdbare komponenter af høj kvalitet kombineret med tekniske innovationer sikrer, at Swimsuit Dryer slår konkurrencen. Hallernes tilbagemeldinger er udelukkende positive, og deres gæster samt klubbernes konkurrence svømmere har fået en nemmere hverdag.

Et design for alle

Med mange forskellige farver og 2 forskellige designs er der en Swimsuit Dryer for enhver smag. Vælg om du ønsker en standard model, som hænger frit fremme, eller en bordplade model som skjules i en eksisterende bordplade. Alle editions er inkl. montagekit og rengøringskit, og der sidder altid både en dansk og en engelsk brugsvejledning i låget.

Installation og vedligehold

Det er både let at installere & vedligeholde en Swimsuit Dryer. De 2 videoer herunder viser, hvordan man installerer og rengører sin Swimsuit Dryer. God fornøjelse.

Installation

  • Temperatur: Sørg for, at temperaturen på installationsstedet er mindre end 40ºC
  • Våde områder: For optimal levetid anbefaler vi installation mindst 2 – 3 meter væk fra et vådt område eller høj luftfugtighed.
  • Vægophæng: The Swimsuit Dryer skal monteres på en væg, der kan bære vægten på ca. 30 kg.
  • Sikkerhed: Sørg for, at en kvalificeret håndværker installerer produktet, der fuldt ud overholder alle lokale love og forskrifter, og har forstået installationshåndbogen.

Rengøring

  • Ugentlig rengøring – 1 minut. Sprøjt ydersiden med den medfølgende spray og tør det af med en renseklud. Løft låget og sprøjt inde i kurven, og brug medfølgende flaskebørste til at rengøre inde i kurven. Anbring en våd klud inde i kurven og kør enheden som normalt for at fjerne overskydende rengøringsopløsning. Hæld ikke væske i enheden af nogen grund.
  • Månedlig rengøring – 5 minutter. Fjern lågskruerne med den medfølgende specialskruetrækker. Sprøjt ind i enheden med medfølgende spray, og anvend flaskebørsten til at rengøre inde og ude af kurven og indersiden. Kontroller eventuelle små genstande i indersiden og fjern. Monter låget og skruerne igen. Anbring en våd klud inde i kurven og lad centrifugen køre som normalt for at fjerne overskydende rengøringsopløsning.
  • Månedlig RCD / GFCI Test – 30 sekunder. Tryk blot på “Test” knappen på RCD / GFCI. Omskifteren skal vende til “OFF” -positionen og derefter vende den tilbage til “ON”.

Indhent et uforpligtende tilbud her:

Behov for andet udstyr til svømmehallen ?

TIDSTAGNING

STARTSKAMLER

VIDEOTAVLER