BASKETBALL

-UDSTYR & KAMPAFVIKLING MED SPORT IN THE BOX2


Hos TopSport Danmark har vi gennem mange års erfaring opbygget et stor kendskab til idræts, fritidsudstyr og rekvisitter. Vi kan med vores erfaring rådgive og vejlede fra start til slut, og er naturligvis med hele vejen fra bestilling, til levering og montering. Vi leverer alle produkter med IAAF godkendte certifikater, hvilket er Jeres garanti for, at Jeres nye produkter er af højeste kvalitet og lever op til internationale krav.

basketballstreet

Kvalitetsudstyr til basketball


Vi har et stort udvalg af kvalitetsudstyr indenfor basketball. Vores udstyr til basketball er kvalitets godkendt med tyske kvalitets godkendelser (tyske Association for Technical Inspection ) Ligeledes har vi udstyr til alt fra elitebasket til skolebasket.

Klik på billedet til venstre for at komme videre til produktsortimentet


Sport In The Box 2


Sport in the box 2 er vores nyeste grafik- og sportssystem til styring af din videotavle. Systemet giver dig mulighed for at oprette dynamisk indhold med resultatgrafik, reklame, blanding af videokilder og kørsler.
En af systemets styrker er, at du nemt kan oprette flotte produktioner og begivenheder. Systemet er placeret i alt fra vores største basketballhaller, der har FIBA-niveau 1-krav, såsom Södertälje Basket, Östersund basketball og Alvik basketball til mange små lokale haller til ungdomsbasketball. Vi har lang erfaring med sportsystemer og med Sport In The Box 2 har vi formået at skabe en løsning, der passer alt fra den lille hal til de største internationale arenaer langt.

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres behov og ambitioner.